Loft
Neremstraat 240 bus A2 ,3700 Tongeren
€ 307.047
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 1
  • Bewoonbare opp.: 197m²

Een eigen loft met een groot zuidgericht terras, hoge plafonds en massa's ruimte?
Volledig ingerichte MODELLOFT te bezoeken op afspraak.

Grenzeloos wonen in de Chocoladefabriek

In Tongeren staat de voormalige Chocoladefabriek. Een iconische reus met een eeuw geschiedenis op de teller. Om de toekomst te verzekeren kreeg het gebouw een herbestemming als woonproject. De renovatie is volop aan de gang. In de zomer van 2018 is de oplevering voorzien. De typische kenmerken van de Chocoladefabriek worden bewaard, van het grote glasraam tot de kleinste details van de trapleuning. De indeling en het gebruik van de ruimtes zijn afgestemd op het gebouw.

Via het fietspad achter de Chocoladefabriek sta je meteen midden in de natuur. Bovendien is het een zeer centrale ligging en woon je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Leuven en Brussel. Dit uniek project zorgt voor kriebels in de buik en inspiratie onder de creatievelingen.

Nog enkele woontypes beschikbaar en snelle oplevering mogelijk.

LOFT A13 - Comfort XL - Gelijkvloers in het hoofdgebouw 
Loft A13 is gelegen op het gelijkvloers en wordt uitgevoerd in de afwerking Comfort XL mét vloerverwarming. Dit wilt zeggen dat de loft volledig wordt afgewerkt naar eigen smaak volgens lastenboek en dat er een tussenverdiep wordt geplaatst. De totale bewoonbare oppervlakte is maar liefst 197m². Plafondhoogte van 4,8m.

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: Glazen inkomsas, zeer ruime living, open keuken met vestiaire en apart toilet, eetruimte met zicht op het overdekt terras. Op de verdieping zijn er 2 slaapkamers, een badkamer, apart toilet en een bureelruimte op de overloop. 
De loft bevat twee terrassen van resp. 19m² en 22m² en een eigen tuin aan de voor-en achterzijde. De geadverteerde prijs is exclusief kosten (BTW), twee ondergrondse autostaanplaatsen en kelderberging die rechtstreeks vanuit de loft bereikbaar is. 


Is dit je droomloft? Neem dan snel contact op voor een afspraak.


Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon
Maakt deel uit van: De Chocoladefabriek

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 307.047
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
3780798

Algemeen

Bouwjaar
2018
Bebouwing
Gesloten
Tuin
22 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
197 m²
Netto oppervlakte
188 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?