Loft
Neremstraat 276 bus 007 ,3700 Tongeren
€ 850/m
  • Kamers: 1
  • Badkamers: 1
  • Bewoonbare opp.: 128m²
PRACHTIGE GELIJKVLOERSE LOFT IN DE GROENE OMGEVING van Nerem te Tongeren. De loft van 128m² is heel open ingedeeld en is werkelijk fantastisch afgewerkt. De verlichting en de gordijnen worden tevens voorzien door de eigenaar. De loft is reeds volledig geverfd. Wil jij de eerste bewoner van deze loft zijn? Gelegen in een renovatieproject De Chocoladefabriek. 

De indeling is als volgt:
Grote open leefruimte met torenhoge plafonds, maatkeuken met stalen body en natuurstenen tablet en voorzien van alle toestellen. Apart toilet met vestiaireruimte, berging/wasplaats. Het open verdiep heeft de mogelijkheid tot het plaatsen van 2 dubbele bedden of eventueel een extra salon. Ruime badkamer volledig voorzien van leefbeton met lavabo, inloopdouche en apart toilet. Ruim zuidgericht terras voor de loft.

Enorm veel lichtinval en topligging. Voldoende parkeerplaatsen voor de bouw. Voor de gemeenschappelijke kosten (inclusief verwarming) wordt er een provisie voorzien van €100/maand. Wonen in een buurtvriendelijke omgeving? Neem snel contact op voor een bezichtiging.
Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 850 per maand
Kosten
€ 100 per maand
Referentie
3800379

Algemeen

Bouwjaar
2019
Staat
Nieuw
Terrassen
1

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
128 m²
Netto oppervlakte
128 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Onmiddellijk

Indeling

Keuken
Ja
Berging
Ja

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type verwarming
Gas cv

Downloads


Heeft u vragen?