Koppelvilla
Kleine Hoolstraat 4, 3540 Herk-de-Stad
€ 310.000
  • Kamers: 3
  • Badkamers: 1
  • Bewoonbare opp.: 200m²
  • Grondopp.: 636m²
ZEER RUIME KOPPELVILLA MET 3 tot 4 SLAAPKAMERS nabij het centrum van Herk-De-Stad en de groene long van het Olmenhof. De HOB heeft het uitzicht van één grote villa samen met de linkerbuur. Het pand is gelegen op een perceel van 6a36 en beschikt over een fantastische tuin met ruimte voor een zwembad. Bij de bouw van deze ruwbouw-winddicht-woning werd er veel aandacht besteed aan de kwaliteit en energiezuinigheid. Zo werd er 14cm isolatie gebruikt en werd er geopteerd voor PVC-ramen (Schüko) met kruisverdeling en een ontdubbelde tussenmuur met 8cm minerale wol. De voordeur en de luiken zijn uit hout. Bepaal zelf de verdere afwerking van deze woning en maak er jouw eigen (t)huis van. Bewoonbare oppervlakte van +/- 200m² (exclusief zolderverdieping).

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers (met een plafondhoogte van 2m80!): Inkomhal met apart toilet, zeer grote leefruimte met veel lichtinval en een open keuken, aparte berging/wasplaats met achterdeur.
Verdiep 1: 3 zeer ruime slaapkamers en badkamer met raam en ruimte voor een bad en douche, aparte berging. 
Verdiep 2: mogelijkheid tot het plaatsen van dakramen om deze ruimte van 41m² in te richten als extra slaapkamer. Vaste trap is voorzien.

De woning beschikt over een zolderruimte en in de vergunning zit een vrijstaande carport met tuinberging inbegrepen (te voorzien door de koper). Het E-peil dat voorzien is voor deze woning is E28. Dit heeft het voordeel dat er gedurende de eerste 5 jaar, slechts de helft van het kadastraal inkomen dient betaald te worden. Waterput van 5000 liter is voorzien aan de voorzijde. Bepaal je eigen stijl voor de afwerking en welkom op de Kleine Hoolstraat. De grond wordt verkocht onder het registratiestelsel en de constructie onder BTW. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en de volledige uitleg.
Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 310.000
Referentie
3945788

Algemeen

Bouwjaar
2020
Staat
Nieuw
Bebouwing
Halfopen
Tuin
Ja

Afmetingen

Grondoppervlakte
636 m²
Bewoonbare oppervlakte
200 m²
Breedte aan straatkant
15 m
Gevelbreedte
10 m

Ligging

Terbeschikkingstelling
Vanaf akte

Indeling

Woonkamer
58 m²
Berging
Ja
Slaapkamer 1
22 m²
Slaapkamer 2
14 m²
Slaapkamer 3
16 m²
Badkamer
10 m²
Zolder
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?