KMO-unit
Gieterijstraat 92, 3600 Genk
€ 262.000
  • Bewoonbare opp.: 216m²
Nieuw bedrijvenpark "WALTH", gelegen op de industriezone Genk-Noord, vlakbij de op- en afritten 30 en 31 van de E314. In dit bedrijvenpark, op de voormalige site van 'Genk Hout', worden 22 duurzame en kwalitatieve KMO-units gebouwd met het oog op energie-efficiëntie. Het voormalige gebouw van 'Genk Hout', vandaag beter bekend als Walth, wordt eveneens in een volledig nieuw kleedje gestopt.

De individuele oppervlaktes variëren van 210m² tot 300m². Door de flexibele structuur en architectuur is het mogelijk om units samen te voegen en grotere oppervlaktes tot wel 2772m² te creëren.

Buiten de opslagruimte kan er optioneel gekozen worden voor extra glaspartijen (ideaal voor kantoren of b2b-Showroom/etalage) of een kantoor op het gelijkvloers en zelfs een extra verdieping met extra (bureel)ruimte. Hoe vroeger een potentiële koper zich aanmeldt, hoe meer inspraak er mogelijk is op vlak van het combineren en aanpassen van units. 

Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats en daarbij belang hechten aan een goede locatie, gebouwen met uitstraling en de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook investeerders die op zoek zijn naar een goed rendement komen hier aan hun trekken.
 
De units worden casco opgeleverd inclusief betonvloer en buitenschrijnwerk. 

Verkoop onder toepassing van de BTW 21%.

Lastenboek te verkrijgen op aanvraag. 

(Vg-lb-gmo-Gvkr-Gvv)
Maakt deel uit van: BEDRIJVENPARK WALTH

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 262.000
Referentie
5106163

Algemeen

Bouwjaar
2023

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
216 m²
Netto oppervlakte
216 m²

Ligging

Autosnelweg op
1.000 m

Technisch

Draagkracht & belasting
1 T/m²
Electriciteit
380 V

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld

Downloads

Heeft u vragen?