Kantoorgebouw
Kempische Steenweg 555, 3500 Hasselt
Op aanvraag
  • Bewoonbare opp.: 2,000m²
  • Grondopp.: 8,641m²
  • Garage.: 2
Karaktervol kantoorgebouw met veel uitstraling en een rijke geschiedenis. Dit gebouw bevindt zich langsheen de Kempische Steenweg (uitstekende zichtlocatie), waardoor het letterlijk gesitueerd is in het hart van Limburg. Zowel het centrum van Hasselt, de Noord-Zuid verbinding als de E313 en E314 zijn zeer vlot bereikbaar.

Dit gebouw bestaat uit 2000m² kantooroppervlakte. De speciale configuratie van het gebouw beidt de mogelijkheid om het op te delen volgens verschillende scenario's met oppervlaktes vanaf 500m². In totaal zijn er 72 parkeerplaatsen aan het gebouw, waarvan 20 aan de voorzijde van het gebouw en 52 aan de achterzijde van het gebouw. Er is eveneens een dubbele inpandige garage.

Het gebouw is doorheen de jaren volledig gerenoveerd waardoor het een hedendaagse uitstraling en inrichting heeft met alle modern comfort. 
De centrale inkomhal met veel lichtinval, dankzij de vele glaspartijen, beschikt over een digitale receptie. De kantoren zelf hebben een hoog kwalitatieve afwerking en beschikken over verluchting, koeling en verwarming, de nodige verlichting, kabelgoten, een alarmsysteem en zonnepanelen. Verder is er een leuke cafetaria met een ruim terras. 
De zonnepanelen maken geen deel uit van de verkoop.
 
Het gebouw is zeer goed bereikbaar met de wagen en is omringd door een grote parking en een garage. Tevens is er een bushalte voor de deur. 

Voor meer info: 011/399050

Details van het pand

Financieel

Prijs
Info op kantoor
Referentie
4340267

Algemeen

Meeting zalen
Ja
Garage
Ja
Garages
2

Afmetingen

Grondoppervlakte
8.641 m²
Bewoonbare oppervlakte
2.000 m²
Netto oppervlakte
2.000 m²
Oppervlakte hoofdgebouw
2.000 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Terbeschikkingstelling
Vanaf akte

Technisch

Alarm
Ja
Electriciteit
220 V

Energie

Type verwarming
Plafondverwarming
Verwarming
Individueel

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld

Heeft u vragen?