Kantoorgebouw
Kempische Steenweg 555, 3500 Hasselt
Op aanvraag
  • Bewoonbare opp.: 1,500m²
  • Grondopp.: 8,641m²
  • Garage.: 2
Karaktervol kantoorgebouw met uitstraling en een rijke geschiedenis. Dit gebouw bevindt zich langsheen de Kempische Steenweg (uitstekende zichtlocatie), waardoor het letterlijk gesitueerd is in het hart van Limburg. Zowel het centrum van Hasselt, de Noord-Zuid verbinding alsook de E313 en E314 zijn zeer vlot bereikbaar.

Dit gebouw is doorheen de jaren heen volledig gerenoveerd waardoor het een hedendaagse uitstraling en inrichting heeft. Er zijn kantooroppervlaktes vanaf 500m² beschikbaar. 

De centrale inkomhal met veel lichtinval dankzij de vele glaspartijen beschikt over een digitale receptie. De kantoren zelf hebben een hoog kwalitatieve afwerking en beschikken over verluchting, koeling en verwarming, de nodige verlichting, kabelgoten, een alarmsysteem en zonnepanelen. Verder is er een leuke cafetaria met een ruim terras. Er is tevens archiefruimte te huur.
 
Het gebouw is zeer goed bereikbaar met de wagen en is omringd door een grote parking en een garage. Tevens is er een bushalte voor de deur. 

Voor meer info: 011/399050

Details van het pand

Financieel

Prijs
Info op kantoor
Referentie
4145793

Algemeen

Garage
30 m²
Garages
2
Parkings buiten
45
Parking binnen
Ja

Afmetingen

Grondoppervlakte
8.641 m²
Bewoonbare oppervlakte
1.500 m²
Netto oppervlakte
1.500 m²
Oppervlakte hoofdgebouw
1.500 m²

Ligging

Openbaar vervoer nabij
Ja
Terbeschikkingstelling
Af te spreken met eigenaar

Heeft u vragen?