Industrieel terrein
3600 Genk
Op aanvraag
Nieuw te ontwikkelen bedrijventerrein uitgestrekt over een oppervlakte van 97 hectaren, in de regio Genk-Noord (Zwartberg II). Dit bedrijventerrein is ingedeeld in verschillende projectzones, waarbij we nu zullen starten aan de ontwikkeling van de laatste zone, met name het bovenplateau. Dit betreft een zone van ca. 12Ha dat een stuk hoger ligt dan de rest van het bedrijventerrein. Dit zorgt voor unieke vergezichten en neem daar de sterke ligging bij, vlakbij de autostrade, en dan zijn alle ingrediënten aanwezig om als KMO een sterke uitvalsbasis te hebben in een bedrijvige stad. 

In deze nieuwe projectzone zullen percelen vanaf 2000m² aangeboden worden volgens een grid van 20m (dwz dat de breedte van de percelen telkens met 20m vergroot kan worden waardoor er bijna een perceel op maat mogelijk is). De grootst beschikbare samen te voegen oppervlakte bedraagt ca. 5Ha.

De uitgifte van de percelen is voorzien voor 2024. Schrijf u nu al in op onze wachtlijst!

Deze industriezone is gelegen in de Stad Genk, het industriële hart van de provincie Limburg. Genk werd door de Vlaamse Overheid erkend als economische en logistieke poort. Vanuit het industrieterrein Genk-Noord heeft men direct toegang to de autosnelweg E314 (Brussel - Aken - Keulen) en hoofdwegen zorgen dat de nabijgelegen  E313 (Antwerpen - Luik) vlot bereikbaar is.

Details van het pand

Financieel

Prijs
Info op kantoor
Referentie
4491090

Stedenbouwkundige info

Bodemattest
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Industriegebied
Bouwvergunning
Nee
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?