Industrieel gebouw te koop € 256.000

Centrum-Zuid 3530 Houthalen-Helchteren 157 m²

Beschrijving

Nieuwe toekomstgerichte bedrijvencampus in het hart van Limburg, op het voormalige mijnterrein van Houthalen-Helchteren vlakbij de E314 (Aken - Heerlen - Brussel). Op dit bedrijventerrein met een historisch karakter worden er in drie fases in totaal 30 kwalitatieve KMO-units/showrooms/kantoren ontwikkeld. Een combinatie van polyvalente en compacte panden zorgt voor een verscheidenheid aan oppervlaktes, gaande van 157m² tot 1700m². 

Duurzaamheid staat centraal op deze bedrijvencampus. Duurzaamheid in de realiteit brengen is een complex verhaal, dat je niet met één modewoord kan vatten. Om de ambitie van de ontwikkelaar kracht bij te zetten, zullen de gebouwen van de Mijnpark Bedrijvencampus BREEAM-gecertificeerd zijn. Dit internationaal systeem meet, beoordeelt en quoteert de duurzaamheid van de gebouwen, en houdt daarbij rekening met een 90-tal parameters. Om hieraan te voldoen zijn alle panden voorzien van technieken (elektriciteit, LED-verlichting, verwarming, warmtepomp en zonnepanelen).

Kortom, een ideale ontwikkeling voor ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats en daarbij belang hechten aan een goede locatie en duurzame gebouwen met uitstraling.   

Prijzen vanaf 256.000,00 euro (exclusief BTW).

Bezoek onze website https://www.jansenrealestate.be/mijnpark-bedrijvencampus/5077555/ voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project.

Meer info: +32 (0)11 39 90 50 of info@jansenrealestate.bePandgegevens