Industrieel gebouw
Schipperstraat 5, 3945 Ham
€ 202.400

Dit KMO-project op een industriezone met een totale grondoppervlakte van 11.674 m² is gelegen in een rustige omgeving. Het bedrijvenpark is goed ontsloten met de autosnelweg E313 op slechts 2 minuten. De oprichting van de units gebeurt in twee afzonderlijke fasen.

Fase 1 bestaat uit 8 units en is volledig uitverkocht.

Fase 2 bestaat uit 13 units en zal in 2022 gebouwd worden. De aangeboden oppervlaktes gaan hier van 176m² tot 262m². Oplevering voorzien voor september 2022.

Dit maakt een totaal van 21 multi-functionele bedrijfsruimtes met aan de basis een magazijn/opslagruimte die op vraag van de koper kan worden aangevuld met een kantoorruimte, een atelier, een showroom,…. De verkoopprijs omvat onder meer de architectenkosten; de kosten voor stabiliteits- en EPB studie; de bouwkosten; de te betalen rechten voor de bouwvergunning, het grondaandeel evenals alle aan te leggen nutsvoorzieningen in de buitenwegenis zoals riolering, water, gas, elektriciteit, telefoon, internet en teledistributie.
In de verkoopprijs zijn eveneens 2 privatieve parkeerplaatsen voor personenwagens per unit inbegrepen. Bijkomende parkeerplaatsen kunnen eventueel aangekocht worden volgens beschikbaarheid.

Iab – Vg – Gmo – Vkr – Vv

Meer info: 011/39.90.50 of info@jansenrealestate.be

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 202.400
Referentie
4658960

Ligging

Terbeschikkingstelling
Onmiddellijk

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld

Heeft u vragen?