Industrieel gebouw te koop € 353.000

Gieterijstraat 92 3600 Genk 300 m²

Beschrijving

Het nieuwe bedrijvenpark "WALTH" is gelegen op de industriezone Genk-Noord, vlakbij de op- en afritten 30 en 31 van de E314. In dit bedrijvenpark, op de voormalige site van 'Genk Hout', worden 22 duurzame en kwalitatieve KMO-units gebouwd met het oog op energie-efficiëntie. 

Deze unit heeft een oppervlakte van 300m² en heeft twee parkeerplaatsen voor de deur. De units worden casco opgeleverd. Oplevering voorzien Q1 2024. De mogelijkheid bestaat om de gevels aan te passen: voorzien van extra glaspartijen zodat deze units de nodige commerciële uitstraling krijgen (ideaal voor kantoren of b2b-showroom). 

KENMERKEN UNIT:
- oppervlakte: 300m²
- staalstructuur met geïsoleerde wanden en dak
- sectionaalpoort 4m x 4m
- 2 privatieve parkeerplaatsen
- mogelijkheid om zonnepanelen te leggen

Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats en daarbij belang hechten aan een goede locatie, gebouwen met uitstraling en de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook investeerders die op zoek zijn naar een goed rendement komen hier aan hun trekken.

Bezoek onze website https://www.bedrijvenparkwalth.be/ voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project.

Meer info: +32 (0)11 39 90 50 of info@jansenrealestate.be

Pandgegevens