Industrieel gebouw
Gieterijstraat 92, 3600 Genk
€ 255.000
  • Bewoonbare opp.: 210m²
Het nieuwe bedrijvenpark "WALTH" is gelegen op de industriezone Genk-Noord, vlakbij de op- en afritten 30 en 31 van de E314. In dit bedrijvenpark, op de voormalige site van 'Genk Hout', worden 22 duurzame en kwalitatieve KMO-units gebouwd met het oog op energie-efficiëntie. Het voormalige gebouw van 'Genk Hout', vandaag beter bekend onder de naam 'Walth', wordt eveneens in een volledig nieuw jasje gestopt.

De individuele oppervlaktes van de units variëren van 210m² tot 300m². Door de flexibele structuur en architectuur is het mogelijk om units samen te voegen en grotere oppervlaktes tot wel 2772m² te creëren. Hoe vroeger een potentiële koper zich aanmeldt, hoe meer inspraak er mogelijk is op vlak van het combineren van units.

Verder heeft men ervoor gekozen om te werken met verschillende geveltypes, waardoor men zijn kmo-unit kan aanpassen aan zijn eigen noden. Door het voorzien van extra glaspartijen krijgen deze units de nodige commerciële uitstraling (ideaal voor kantoren of b2b-showroom). De units worden casco opgeleverd. 

Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats en daarbij belang hechten aan een goede locatie, gebouwen met uitstraling en de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook investeerders die op zoek zijn naar een goed rendement komen hier aan hun trekken.

Prijzen vanaf 255.000,00 euro (exclusief BTW).
Huur-koop mogelijk!
Volumekorting voor investeerders!

Bezoek onze website https://www.bedrijvenparkwalth.be/ voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project.

Meer info: +32 (0)11 39 90 50 of info@jansenrealestate.be

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 255.000
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
5441984

Algemeen

Bouwjaar
2023

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
210 m²

Technisch

Draagkracht & belasting
1 T/m²
Electriciteit
380 V

Energie

Elektriciteitskeuring
Nee

Stedenbouwkundige info

Bodemattest
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Industriegebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Downloads

Heeft u vragen?