Industrieel gebouw te koop € 255.000

Gieterijstraat 92 3600 Genk 210 m²

Beschrijving

Het nieuwe bedrijvenpark "WALTH" is gelegen op de industriezone Genk-Noord, vlakbij de op- en afritten 30 en 31 van de E314. In dit bedrijvenpark, op de voormalige site van 'Genk Hout', worden 22 duurzame en kwalitatieve KMO-units gebouwd met het oog op energie-efficiëntie. Het voormalige gebouw van 'Genk Hout', vandaag beter bekend onder de naam 'Walth', wordt eveneens in een volledig nieuw jasje gestopt.

De individuele oppervlaktes van de units variëren van 210m² tot 300m². Door de flexibele structuur en architectuur is het mogelijk om units samen te voegen en grotere oppervlaktes tot wel 2772m² te creëren. Hoe vroeger een potentiële koper zich aanmeldt, hoe meer inspraak er mogelijk is op vlak van het combineren van units.

Verder heeft men ervoor gekozen om te werken met verschillende geveltypes, waardoor men zijn kmo-unit kan aanpassen aan zijn eigen noden. Door het voorzien van extra glaspartijen krijgen deze units de nodige commerciële uitstraling (ideaal voor kantoren of b2b-showroom). De units worden casco opgeleverd. 

Ideaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats en daarbij belang hechten aan een goede locatie, gebouwen met uitstraling en de juiste prijs/kwaliteit verhouding. Ook investeerders die op zoek zijn naar een goed rendement komen hier aan hun trekken.

Prijzen vanaf 255.000,00 euro (exclusief BTW).

Bezoek onze website https://www.bedrijvenparkwalth.be/ voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project.

Meer info: +32 (0)11 39 90 50 of info@jansenrealestate.be

Pandgegevens