Industrieel gebouw te huur € 750

Marcel Habetslaan 30 3600 Genk 150 m²

Beschrijving

Het nieuwe KMO-project "DE TOEKOMST" is gelegen op de bedrijfszone Genk-Noord, tussen de Marcel Habetslaan en de Toekomstlaan. Momenteel worden hier 17 KMO-units gebouwd met oppervlaktes tussen 150 en 225m². De flexibele structuur en architectuur laten het toe om units samen te voegen en grotere oppervlaktes te creëeren. 

De units worden opgeleverd met een basisinrichting en zijn onderling koppelbaar. Aan de twee straatzijden heeft men ervoor gekozen om te werken met veel glas. Zo is het mogelijk om een unit in te richten als toonzaal met alles erop en eraan. Hoe vroeger een potentiële huurder zich aanmeldt, hoe meer inspraak er mogelijk is op vlak van voorzieningen en inrichting.

De units aan de zijde van de Marcel Habetslaan zijn reeds verhuurd. De achterliggende units zijn ten vroegste begin 2022 beschikbaar.

Tel daar de sterke ligging bij, vlakbij de autostrade, en dan zijn alle ingrediënten aanwezig om als KMO een sterke uitvalsbasis te hebben in een bedrijvige stad. Bovendien kom je als bedrijf niet terecht in een traditionele KMO-zone. De Marcel Habetslaan is een ouder stukje Genk en staat bekend om zijn oude ingenieurs- en directeurswoningen uit de mijnperiode begin 20e eeuw. Geïnteresseerde huurders vestigen zich dus op een echt atypisch bedrijventerrein, tussen het onroerend erfgoed en vlakbij La Biomista.

Prijzen vanaf 750 euro (exclusief BTW).

Bezoek onze website https://www.jansenrealestate.be/de-toekomst/4337843/ voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project.
Meer info: +32 (0)11 39 90 50 of info@jansenrealestate.be

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Martens Jorn E: jorn.martens@jansenrealestate.be T: 0478930500