Huis te koop € 315.000

Lerestraat 2 2 3700 Tongeren 3 1 182 m² 35 m²

Beschrijving

NIEUWBOUW IN VIERKANTSHOEVE in Overrepen met 3 slaapkamers en een bewoonbare oppervlakte van 182m² exclusief de kelder. Nieuwbouw met het comfort van een huis en het onderhoud van een appartement. In 2017 is de vierkantshoeve volledig heropgebouwd tot 5 individuele woningen met een gemeenschappelijke binnenplaats. Elke woning heeft zijn eigen privé staanplaats voor het gebouw, een gemeenschappelijke fietsenkelder en charme à volonté. Er is de mogelijkheid om een elektrisch laadpunt te installeren op de privé parkeerplaats (parking 3). Zeer rustige ligging en toch nabij al de belangrijke invalswegen.

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: Inkom via de grote leefruimte met open geïnstalleerde keuken. Vanuit de keuken is er toegang tot het eerste terras met een fantastisch zicht op de binnenplaats. Apart toilet in de trappenhal. 

Op verdiep
1 zijn er 2 ruime slaapkamers van elk 14m² en een geïnstalleerde badkamer met dubbele lavabo, douche en ligbad. Apart toilet op de nachthal. De nachthal heeft ook een ruimte voor een extra bureau.

Op verdiep 2 is er een ruime slaapkamer met authentieke balken.

De kelder is bereikbaar vanuit de keuken en is voorzien als wasplaats en berging. De verwarming op aardgas hangt tevens in de kelder. Gemeenschappelijke kelder voor de fietsen en afval is bereikbaar vanuit de privatieve kelder.

De woning voelt zeer ruim aan en is volledig instapklaar. De verwarming is op aardgas en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De L-vormige hoeve is opgenomen als dorpszicht in de dorpskom van Overrepen. De gemeenschappelijke kost bedraagt €50/maand.

Contacteer ons voor een bezoek of meer informatie op info@jansenrealestate.be of 011 39 90 50.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Geens Joris E: joris.geens@jansenrealestate.be T: 0479 55 88 91