Huis te koop € 349.000

Lerestraat 4 3700 Tongeren 3 2 196 m² 22 m²

Beschrijving

HOEKWONING IN VIERKANTSHOEVE in Overrepen met 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers. De woning heeft een bewoonbare oppervlakte van maar liefst 196m². Woning met het comfort van een huis en het onderhoud van een appartement. In 2017 is de vierkantshoeve volledig heropgebouwd tot 5 individuele woningen met een gemeenschappelijke binnenplaats. Elke woning heeft zijn eigen privé staanplaats voor het gebouw, een gemeenschappelijke (fietsen)kelder en charme à volonté. Er is de mogelijkheid om een elektrisch laadpunt te installeren op de privé parkeerplaats (parking 5). Deze woning is nog voorzien van de authentieke buitenmuren en de binnenzijde is volledig nieuw.

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: Inkomhal met apart toilet, gezellig zithoek met zicht op de straat en toegang tot de grote leefkeuken met eetplaats en ruimte voor een bureel. Vanuit de keuken is er toegang tot het terras met zicht op de binnenplaats. Berging die dienst doet als wasplaats.
Op verdiep 1 zijn er 3 ruime slaapkamers. De masterbedroom van 26m² heeft plaats voor een dressing. De kinderkamers zijn elk ongeveer 14m². Een ruime badkamer met ligbad en een aparte doucheruimte met lavabo. Apart toilet aanwezig. De nachthal heeft heel veel charme dankzij de originele balkenstructuur. 

De woning voelt is zeer ruim en is werkelijk volledig instapklaar. De verwarming is op aardgas en de ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De L-vormige hoeve is opgenomen als dorpszicht in de dorpskom van Overrepen. De gemeenschappelijke kost bedraagt €50/maand.

Voor meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons op info@jansenrealestate.be of 011 39 90 50.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Geens Joris E: joris.geens@jansenrealestate.be T: 0479 55 88 91