Huis te koop € 201.742

Neremstraat 240 A4 3700 Tongeren 3 127 m² 23 m²

Beschrijving

Een eigen loft met 3 slaapkamers, een groot zuidgericht terras, hoge plafonds en massa's ruimte? 

Grenzeloos wonen in de Chocoladefabriek

In Tongeren staat de voormalige Chocoladefabriek. Een iconische reus met een eeuw geschiedenis op de teller. Om de toekomst te verzekeren kreeg het gebouw een herbestemming als woonproject. De renovatie is volop aan de gang. In de zomer van 2018 is de oplevering voorzien. De typische kenmerken van de Chocoladefabriek worden bewaard, van het grote glasraam tot de kleinste details van de trapleuning. De indeling en het gebruik van de ruimtes zijn afgestemd op het gebouw. 

Via het fietspad achter de Chocoladefabriek sta je meteen midden in de natuur. Bovendien is het een zeer centrale ligging en woon je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Leuven en Brussel. Dit uniek project zorgt voor kriebels in de buik en inspiratie onder de creatievelingen. 
/>
De Chocoladefabriek biedt 13 woontypes, waar meerdere afwerkingsmogelijkheden zijn.

LOFT A4 - Original- Gelijkvloers in het hoofdgebouw 
Loft A4 is gelegen op het gelijkvloers en wordt uitgevoerd in de afwerking Original. Dit is de afwerking voor de creatieve bewoner die graag zelf een loft inricht. Bij deze formule begin je als het ware van een 'lege doos' met enkele basisvoorzieningen.
De totale bewoonbare oppervlakte is 127m². Plafondhoogte van 4,8m. Er zijn 3 slaapkamers voorzien.

De loft bevat twee terrassen van resp. 19m² en 22m² en een eigen tuin aan de voor-en achterzijde. De geadverteerde prijs is exclusief twee ondergrondse autostaanplaatsen en kelderberging die rechtstreeks vanuit de loft bereikbaar is. 

Is dit je droomloft? Neem dan snel contact op voor een afspraak.

Volledig ingerichte MODELLOFT te bezoeken op afspraak.

 

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Geens Joris E: jgeens@jansenrealestate.be T: 0479 55 88 91