Huis te koop € 319.000

Ketelbutersstraat 36 3990 Peer 3 1 150 m² 789 m² 1

Beschrijving

ZEER RUIME EN INSTAPKLARE GEZINSWONING OP EEN PERCEEL VAN 7a89ca. 

Deze praktische gezinswoning op een perceel van 7a89ca ligt in een zeer rustige omgeving in een doodlopende straat net buiten Peer centrum. Scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. De gelijkvloerse woning heeft een ruime bewoonbare oppervlakte met 3 slaapkamers, waarvan 1 op de benedenverdieping. De vele en grote ramen zorgen voor veel lichtinval in de gehele woning. Zeer goed onderhouden en een aangelegde, onderhoudsvriendelijke tuin.

De indeling is als volgt:
Inkomhal die toegang geeft tot de zeer ruime leefruimte voorzien van een parketvloer met aparte doch open keuken. Een ingerichte maatkeuken met zicht op de volledig omheinde en onderhoudsvriendelijke tuin bevindt zich naast deze gezellige leefuimte. Via een aparte hal komen we in de badkamer met douche en toilet en een ruime gelijkvloerse slaapkamer met ingebouwde maatkasten. Een wasplaats naast de keuken voorzien van ingebouwde kasten en een inpandige garage met sectionaal poort maken deze verdieping volledig.

De bovenverdieping is voorzien van 2 slaapkamers en een zolderruimte te bereiken via 1 slaapkamer. 

PVC ramen met volledig dubbele beglazing. Verwarming op aardgas. Volledig omheinde tuin. Rolluiken aanwezig. Via een wandelstraatje naast de woning ben je meteen in het gezellige centrum van Peer.

Op zoek naar een ruime gezinswoning en een grote tuin in een centrale omgeving? Neem dan vandaag contact op via info@jansenrealestate.be of via 011/39.90.50. 

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. 

Pandgegevens