Huis te koop € 309.000

Grote Baan 45 3670 Meeuwen-Gruitrode 5 2 439 m²

Beschrijving

ZEER RUIME HALFOPEN BEBOUWING MOMENTEEL OPGEDEELD IN 2 WOONEENHEDEN MET ZEER VEEL MOGELIJKHEDEN.

Deze zeer ruime halfopen bebouwing is gelegen in Oudsbergen, langs de verbindingsweg tussen Bree en Peer. De woning is momenteel opgedeeld in 2 wooneenheden (zonder vergunning). De gelijkvloerse verdieping werd volledig gerenoveerd. De bovenverdieping is nog verhuurd. Ideaal als woning met verschillende doeleinde (kangoeroe, investering,...)

De indeling is als volgt:
* Gelijkvloers: Inkomhal met toegang tot de zeer ruime en lichtrijke bureau/leefruimte. Deze ruimte biedt zeer veel mogelijkheden en kan ook dienst doen als extra zitruimte. De leefruimte is hiernaast gelegen en is voorzien van grote raampartijen en 2 dakkoepels die zorgen voor veel daglicht. De glazen tussendeur die volledig opengezet kan worden maakt dat er zeel veel mogelijkheden zijn. De slaapkamer, ook voorzien van deze glazen tussendeur, is naast de bureauruimte gelegen. De volledig geïnstalleerde maatkeuken, de badkamer met bad, douche, lavabo en inbouwkasten en het apart toilet zijn via de bureau en/of
de leefruimte te bereiken. Een aparte bergruimte maakt deze verdieping compleet. De leefruimte kijkt uit op het volledig omheinde terras met bijgebouwde carport. 

* Verdieping: Via een trap in de inkomhal komen we op de eerste verdieping terecht. Deze is momenteel ingericht als 2de wooneenheid en biedt ruimte voor een ruime keuken, een leefruimte, een slaapkamer en een badkamer. Via een trap vanuit de badkamer is de bovenste verdieping te bereiken waar zich nog extra bergruimtes bevinden, alsook een extra slaapkamer. 

* Kelder: Een voorraadkelder is voorzien, te bereiken via de inkomhal.

Dubbele beglazing PVC. Een aantal ramen voorzien van rolluiken. Verwarming op aardgas. Gunstig EPC. Nutsvoorzieningen zijn opgesplitst.

Een carport met sectionaal poort en aparte bergruimte is achteraan het perceel voorzien.
De dubbele huisnummer zal verdwijnen - een aantal verhardingen moeten verplicht verwijderd worden. 

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Pandgegevens