Huis te koop € 248.000

Hoogstraat 60 3670 Meeuwen-Gruitrode 5 2 577 m² 2

Beschrijving

BEMEUBELDE TWEEWOONST MET MOGELIJKHEID TOT VERHUUR

In het centrum van Meeuwen-Gruitrode vinden we deze instapklare woning. De woning biedt zeer veel mogelijkheden en kan zowel volledig bewoond, als deels verhuurd worden.
(Vroeger bestemd als woning met handelsruimte).

Door zijn 2 huisnummers kan de woning opgesplist worden in een linker- en een rechterdeel. Zeer interessante investering!

Indeling (linkerwoning):

- Kelder: in de benedenverdieping van deze woning vinden we enkele praktische ruimtes terug. Met een voorraadkamer, wasplaats met douche, bureelruimte, extra zitruimte en een technische ruimte kunnen we van een volwaardig verdiep praten.

- Gelijkvloers: op de gelijksvloerse verdieping van deze woning vinden we een ruime living van 35m² en een volledig geïnstalleerde keuken met toegang en zicht tot het inpandig terras. Via het terras is er ook toegang tot de benedenverdieping. de grote raampartijen zorgen voor veel licht in de woning.

- Verdieping +1: Op de eerste verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, een naaikamer en een volledig ingerichte badkamer terug.

Indeling (Rechterwoning):

- Gelijkvloers: de inkomdeur biedt meteen toegang tot de living met een kleine geïnstalleerde keuken. Achter de keuken is de badkamer voorzien. Via de hal bereiken we de eerste slaapkamer, een tweede slaapkamer (momenteel 2de eetkamer), een wasplaats en een apart toilet. de ruime berging en de garage kunnen ook via deze woning bereikt worden.

Een dubbele garage is voorzien.

Voor meer info of een bezichtiging ter plaatse: 011 39 90 50 of info@jansenrealestate.be

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Plessers Jore E: jore.plessers@jansenrealestate.be T: 0479282280