Huis te koop € 239.000

Genitsstraat 19 3670 Meeuwen-Gruitrode 4 1 135 m² 840 m²

Beschrijving

UITSTEKEND GELEGEN OPEN BEBOUWING OP EEN PERCEEL VAN 8a40ca NABIJ HET CENTRUM VAN MEEUWEN. Scholen, openbaar vervoer en winkels op wandelafstand. De woning van 1958 heeft een grondoppervlakte van 8a40ca en 4 slaapkamers. Zeer degelijke structuur maar toch enige renovatie/opfrissing nodig. Dubbele beglazing en isolatie werden reeds voorzien.

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers: inkomhal met toegang tot de eetkamer met aparte zitplaats en de aangrenzende keuken. Via de hal achter de keuken komen we bij de berging, badkamer met douche en het apart toilet. Verder zijn er nog 2 ruime slaapkamers op deze verdieping voorzien. Mogelijkheid tot het maken van een bureauruimte.

Verdieping: 2 ruime slaapkamers en een extra bergruimte vervolledigen de woning. 

Een ruime kelder is aanwezig in de woning. Aan de achterzijde is er een ruime, onderhoudsvriendelijke tuin met zicht op de achterliggende weien. De schuur aan de rechterzijde van de woning wordt nog afgebroken. Een gedeelte van deze grond komt nog bij de woning (zie opmetingsplan in downloads). Verwarming op mazout. De woning heeft veel potentieel en kan gerenoveerd worden tot een hedendaagse en gezellige gezinswoning. Wil jij je de handen uit de mouwen (laten) steken? Neem gerust contact op voor een afspraak.

info@jansenrealestate.be / 011 39 90 50

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Plessers Jore E: jplessers@jansenrealestate.be