Huis te koop € 270.000

Koolmijnlaan 153 3530 Houthalen-Helchteren 5 1 1.816 m² 1

Beschrijving

Zeer ruime woning met tal van mogelijkheden op een perceel van maar liefst 18a 16ca. De woning is centraal gelegen en bevindt zich op enkele minuten van winkels, scholen, sportcentra, autosnelweg en de Noord-zuidverbinding. Momenteel zijn er 5 slaapkamers aanwezig waarvan 4 op het 1ste verdiep en 1 grote slaapkamer op het gelijkvloers. Niet alleen de woning heeft veel te bieden, maar het perceel op zich heeft ook vele troeven. Zo is het perceel niet alleen toegankelijk langs de voorzijde, maar ook langs de doodlopende straat aan de achterzijde. 

De indeling van de woning is als volgt:
Gelijkvloers: Inkomhal met toegang tot de ruime leefruimte, keuken en de trap naar het eerste verdiep. Verder is er een ruime slaapkamer, bureauruimte, apart toilet, berging en badkamer met ligbad. Via de achterdeur van de woning is er de doorgang naar de tuin en de aparte garage die in het verlengde ligt van de 2 opritten.

Verdiep:
Via trap in de inkomhal komen we terecht in de nachthal met 4 slaapkamers en 2 extra opbergruimtes.

Deze woning is steeds goed onderhouden geweest maar dient gerenoveerd te worden. Als extra troef is er nog de mogelijkheid tot verkavelen van het perceel naar 2 open bebouwingen (na afbraak woning en verkrijgen van vergunning).

Heb jij vragen over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen, neem dan zeker contact op met ons.
011/39.90.50 of info@jansenrealestate.be

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Pandgegevens