Huis
Kleine Hoolstraat 2, 3540 Herk-de-Stad
€ 255.000
  • Kamers: 3
  • Badkamers: 1
  • Bewoonbare opp.: 160m²
  • Grondopp.: 377m²
ZEER RUIME HOB MET 3 SLAAPKAMERS nabij het centrum van Herk-De-Stad en de groene long van het Olmenhof. De woning heeft het uitzicht van één grote villa samen met de rechterbuur. Het pand is gelegen op een perceel van 3a77 en beschikt over de nodige privacy. Bij de bouw van deze ruwbouw-winddicht-woning werd er veel aandacht besteed aan de kwaliteit en energiezuinigheid. Zo werd er 14cm isolatie gebruikt en werd er geopteerd voor PVC-ramen (Schüko) met kruisverdeling en een ontdubbelde tussenmuur met 8cm minerale wol. De voordeur en de luiken zijn uit hout. Bepaal zelf de verdere afwerking van deze woning en maak er jouw eigen (t)huis van. Bewoonbare oppervlakte van +/- 160m² (exclusief zolderverdieping)

De indeling is als volgt:
Gelijkvloers (met een plafondhoogte van 2m80!): Inkomhal met apart toilet, zeer grote leefruimte met open keuken, aparte berging/wasplaats.
Verdiep: 3 ruime slaapkamers en badkamer met raam en ruimte voor een bad en douche. 

De woning beschikt over een zolderruimte en in de vergunning zit een carport inbegrepen (te voorzien door de koper). Het E-peil dat voorzien is voor deze woning is E25. Dit heeft het voordeel dat er gedurende de eerste 5 jaar, slechts de helft van het kadastraal inkomen dient betaald te worden. Waterput van 5000 liter is voorzien aan de voorzijde. De grond wordt verkocht onder het registratiestelsel en de constructie onder BTW. Bepaal je eigen stijl voor de afwerking en welkom op de Kleine Hoolstraat. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezichtiging en de volledige uitleg.
Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 255.000
Referentie
4095174

Algemeen

Bouwjaar
2020
Staat
Nieuw
Bebouwing
Halfopen
Tuin
Ja

Afmetingen

Grondoppervlakte
377 m²
Bewoonbare oppervlakte
160 m²
Breedte aan straatkant
12 m
Gevelbreedte
8 m

Ligging

Terbeschikkingstelling
Vanaf akte

Indeling

Berging
Ja
Slaapkamer 1
14 m²
Slaapkamer 2
13 m²
Slaapkamer 3
13 m²
Badkamer
9 m²
Zolder
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?