Huis te koop € 319.000

Sint Marcoenstraat 14 3940 Hechtel-Eksel 3 1 115 m² 1.024 m² 1

Beschrijving

INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS NET BUITEN HET CENTRUM VAN HECHTEL OP EEN PERCEEL VAN 10a24ca.

Deze zeer rustig gelegen instapklare gelijkvloerse gezinswoning is gelegen in Hechtel, net buiten het centrum op een zeer ruim perceel van 10a24ca. Scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand. De woning is klaar voor nieuwe bewoners en kende de laatste jaren verschillende vernieuwingen (zonnenpanelen, zonnenboiler, nieuw dak, ...). 

De indeling is als volgt: 
* Gelijkvloers: De inkomhal biedt toegang tot iedere ruimte van de woning. De woning is zeer praktisch ingedeeld waarbij geen enkele ruimte verloren is gegaan. De zeer ruime en lichtrijke leefruimte voorzien van veel ramen zorgen voor een zeer open gevoel. Een houthaard, alsook een airco-unit werden hier voorzien. De naastliggende ingerichte keuken kijkt uit op de onderhoudsvriendelijke en ruime tuin. De 3 ruime slaapkamers, de badkamer voorzien van douche en lavabo, het apart toilet, de berging en de wasplaats maken deze verdieping compleet. Via de achterinkom is de garage voorzien van sectionaal poort te bereiken. 

Zonnenpanelen en zonneboiler aanwezig - vloerverwarming op elektriciteit - aluminium ramen, dubbele beglazing, airco aanwezig - spouwmuurisolatie aanwezig - dak vernieuwd in 2017!

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Op zoek naar een instapklare gezinswoning met veel mogelijkheden, plan dan nu uw bezoek in via 011 39 90 50 / info@jansenrealestate.be

Pandgegevens