Huis te koop € 375.000

Runkstersteenweg 513 3500 Hasselt 3 1 134 m² 2.091 m² 2

Beschrijving

Prachtig gelegen woning in het groen in Stevoort. De woning is gelegen op een perceel van 20a91ca en geeft direct een instant-vakantiegevoel met veel privacy. De woning ligt in het midden van het perceel en heeft zowel aan de voor- als aan de achterkant een ruime tuin. De woning werd de laatste jaren gedeeltelijk vernieuwd maar behoeft nog verdere renovatie. Maak een echte parel van dit unieke pand.

De indeling is als volgt:
Inkomhal met toegang tot de volledig vernieuwde keuken voorzien van al de toestellen. De leef- en zitruimte is voorzien van een pelletkachel die zorgt voor de verwarming van het huis. Deze ruimte is ook volledig afgewerkt. Op het gelijkvloers is er nog een slaapkamer en een zeer ruime badkamer. Deze badkamer is deels vernieuwd maar dient nog verder afgewerkt te worden. Momenteel voorzien van een geweldige inloopdouche (volledig klaar), een ligbad en een dubbele wastafel. Vloeren, plafonds, ... dienen
nog voorzien te worden. Wasplaats aan de achterinkom. Verder is er een grote (onvergunde) garage en stalling. Dak van deze achterbouw moet volledig aangepakt worden (asbest). 

Op het verdiep zijn er nog 2 slaapkamers voorzien en deze dienen volledig afgewerkt te worden.. 

Al het leidingwerk van het water is vervangen. De woning beschikt ook nog over zonnepanelen van 4900 Watt Piek. Ze leveren nog 5 à 6 certificaten van €230 op per jaar gedurende nog 9 jaar. In 2021 is de riolering voorzien van een gescheiden systeem. De ramen zijn grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De renovatieverplichting is van toepassing om de woning energiezuiniger te maken.

Op zoek naar een unieke parel waar je je eigen stempel nog kan op drukken? Neem dan vandaag nog contact op voor een bezichtiging.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Pandgegevens