Huis
De heerdgang 26, 3940 Hechtel-Eksel
€ 214.987
  • Kamers: 3
  • Badkamers: 1
  • Bewoonbare opp.: 138m²
  • Grondopp.: 361m²
Een BEN-nieuwbouwwoning (E30) met een afgewerkte tuin, carport én tuinberging in een nieuwe verkaveling. Dat is wat het project De Heerdgang te bieden heeft. Het project ligt vlakbij het pittoreske Eksel en op wandelafstand van het stadscentrum van Hechtel. Een gezellige woonbuurt en dit in een lusvormige straat. De straat dient enkel voor bewoners van de verkaveling en omdat er éénrichtingsverkeer geldt, is het ook nog eens bijzonder rustig maar ook veilig en kindvriendelijk. Aan het begin van de straat is er een grote speelweide onder een prachtige amberboom. Deze woning kan tevens afgewerkt gekocht worden tegen een meerprijs. Deze wordt dan hoogwaardig afgewerkt naar eigen keuze volgens lastenboek en zal voorzien worden van onder andere zonnepanelen en vloerverwarming. 

Woning Lot 26 is casco en als volgt ingedeeld:
Gelijkvloers: Inkomhal met apart toilet, zeer ruime living met veel lichtinval, volledig ingerichte keuken met toegang tot de berging. 
Verdieping: 3 slaapkamers waarvan 1 met dressing. Ruime badkamer met ruimte voor bad en douche. 
De grondoppervlakte bedraagt 3a61ca en de bewoonbare oppervlakte is 138m². 

Hechtel-Eksel speelt met haar slagzin "Gezellig in het Groen" terecht haar grootste troef uit. 'Bosland' is het grootste en meest kindvriendelijke natuurproject en 'de landduinen' is de grootste natuurlijke zandbak van Vlaanderen. In het nieuwste project 'Cycle of life' kan je fietsen door de bomen. 
Maakt deel uit van: De HeerdGang

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 214.987
Referentie
4342446

Algemeen

Bouwjaar
2020
Staat
Nieuw
Bebouwing
Halfopen
Tuin
361 m²
Carport
Ja

Afmetingen

Grondoppervlakte
361 m²
Bewoonbare oppervlakte
138 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Onmiddellijk

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?