Huis
Woestijnstraat 2, 2490 Balen
€ 305.398
  • Bewoonbare opp.: 145m²
  • Kamers: 3
  • Grondopp.: 348m²
  • Badkamers: 1
Een BEN-nieuwbouwwoning met een doordachte indeling in een nieuwe verkaveling in de groene Kempen. Woonerf De Groene Savel ligt in een gezellige woonbuurt met 2 doodlopende straten: bijzonder rustig maar ook veilig en kindvriendelijk. De woningen bieden de mogelijkheid om thuis te werken met een open bureelruimte en er zijn 3 ruime slaapkamers. Gelegen op een boogscheut van het centrum van Balen en door het station ben je op een wip in Hasselt of Antwerpen. 

De nieuwbouwwoningen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil < 20, moet de koper gedurende 5 jaar geen kadastraal inkomen betalen. Vloerverwarming voorzien op het gelijkvloers en op de verdieping en trippele beglazing is zelfs standaard. Er worden 6 zonnepanelen geïnstalleerd. Verder wordt er ook nog eens het EMS (Energie Management Systeem) voorzien. Het EMS is een slimme energiesturing dat het verbruik tot in de kleinste details in kaart brengt en ook beschikt over de technologie om automatisch het verbruik bij te sturen. Altijd met het oog op een zo laag mogelijke stroomfactuur!

Woning Lot 25 is half open en als volgt ingedeeld:
-Gelijkvloers: inkomhal met apart toilet, zeer ruime living met veel lichtinval en een bureelruimte, volledig ingerichte keuken met toegang tot de berging; 
-Verdieping: 3 slaapkamers, ruime badkamer met ruimte voor bad en douche, apart toilet;
-De grondoppervlakte bedraagt 3a48ca en de bewoonbare oppervlakte is 145m²;
-Vloerverwarming op aardgas en een carport zijn standaard voorzien.

In dit project zijn er 8 woningen gebouwd. De gezinswoningen zijn halfopen en ze worden volledig afgewerkt met materialen naar eigen smaak volgens het lastenboek. Kies je graag de materialen zelf en laat je het werk aan de bouwheer over? Dat is hier helemaal de bedoeling! De woningen hebben een woonoppervlakte van om en bij de 150m² en 3 slaapkamers en een open bureelruimte. De percelen variëren tussen 3a02ca en 3a69ca. De tuinen worden grotendeels aangelegd inclusief carport en kiezels op de oprit en het pad naar de voordeur. 

Heb je nog vragen over het project? Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!
Maakt deel uit van: De Groene Savel

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 305.398
Referentie
5211303

Algemeen

Staat
Nieuw
Bebouwing
Halfopen
Tuin
Ja

Afmetingen

Grondoppervlakte
348 m²
Bewoonbare oppervlakte
145 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Indeling

Keuken
Ja

Energie

E-peil
20
Type verwarming
Vloerverwarming
Waterreservoir
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
P-score
A

Heeft u vragen?