Huis te koop € 310.000

Brugstraat 54 1 3960 Bree 3 1 158 m² 666 m² 24 m²

Beschrijving

Geniet nu van 6% BTW (onder voorwaarden)!

In de Brugstraat in het bruisende Bree worden twee ruime halfopen bebouwingen en één gesloten BEN-woning gebouwd. De tuinen worden volledig omheind en elke woning heeft meer dan 6 are perceeloppervlakte, een bewoonbare oppervlakte van 148m² tot 186m² en 3 of 4 slaapkamers . Deze ruime woningen liggen op wandelafstand van het centrum van Bree en de Zuid-Willemsvaart. Ze zijn in een rustige zijstraat gelegen met voldoende privacy en rust. Geniet van het bruisende Breese stadscentrum maar keer altijd terug naar jouw centrum van rust: je thuis.

Ben je een handige Harry en werk je je woning graag volledig zelf af? Of kies je liever de materialen en laat je het werk aan de ontwikkelaar over? Beiden zijn mogelijk! Er kan gekozen worden voor een casco plus of een afgewerkte versie. Profiteer van een modulaire indeling waarbij je kunt kiezen tussen drie of vier slaapkamers.

Wat moet je zelf nog doen bij de versie Casco Plus: De vloeren, keuken, badkamer, toilet en klinkerwerken. Deuren, stopcontacten, leidingen, chapewerken, zonnepanelen en dergelijke zijn allemaal inclusief in de Casco Plus.

Iedere woning heeft een ruime zuid-oost gerichte tuin met voldoende privacy en rust. De woningen zijn momenteel te koop op plan waardoor u de volledige indeling nog kan

aanpassen naar uw eigen smaak. De stijl? Eigentijds met een eigenzinnig kantje.

Een grote troef is het gunstige EPB met een maximum E-peil van 29.  Dit peil wordt gehaald door de vooruitstrevende technieken zoals de 'natural cooling' warmtepomp (vloerverwarming en passieve koeling voor op de warme dagen), het D-ventilatiesysteem, de zonnepanelen, ... Toch liever een E-peil onder 20 en 5 jaar geen kadastraal inkomen betalen? Dit kan ook voorzien worden op vraag van de koper. 

Woning 54/1 is ingedeeld als volgt:
Gelijkvloers: inkomhal met apart toilet, toegang tot de leefruimte met veel lichtinval, keuken, aparte berging en bureauruimte/slaapkamer. Vanuit de leefruimte/keuken heb je toegang tot het terras en de ruime tuin.
Verdiep: 3 ruime slaapkamers, badkamer met ruimte voor bad, douche en toilet.
De zolder kan ook nog ingericht worden als extra slaapkamer.
De grondoppervlakte bedraagt 6a66ca en de bewoonbare oppervlakte is 173m² (zonder zolderruimte).
Het terras is 24m².

Een ander groot voordeel is dat deze woningen vallen onder het 6% btw-tarief voor rechthebbenden.

Heb je nog vragen over het project? Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!

De vermelde prijs is voor een casco plus-uitvoering, exclusief kosten en BTW.Pandgegevens

Uw contactpersoon

Geens Joris E: joris.geens@jansenrealestate.be T: 0479 55 88 91