Huis
Frans Tempelsstraat 19, 3500 Hasselt
€ 1.250/m
  • Kamers: 4
  • Badkamers: 1
Deze volledig afgewerkte nieuwbouwwoning met 3 à 4 slaapkamers ligt in nieuwbouwproject oHase, gelegen in de Frans Tempelsstraat, naast het Albertkanaal.
De woning geniet van uitzicht op het groene park en ligt op fietsafstand van de levendige stad Hasselt.
Deze mooi afgewerkte PARKWONING (huisnr. 19) is een gesloten woning met een oppervlakte van 194 m² en ligt op een perceel van 169 m².

Binnenkomen doe je op het gelijkvloers door de wagen in de garage te parkeren via de sectionale poort. ( weggewerkt in het houtwerk! ) of via de voordeur.
Gelijkvloers is er dus een ruime garage, een wc , bergruimte met aansluiting voor het wasmachine en een 4de slaapkamer of bureauruimte /hobbykamer met een mooi raam op de tuin.

Op eerste verdieping is er een ruime leefruimte met een open keuken. De volledig uitgeruste keuken , kijkt uit op de tuin van de woning. Via de trap kom je in het gezellig tuintje met tuinberging. Volledig instapklaar. De woning is bovendien langs achter bereikbaar met de fiets.

Op de hoogste verdieping vind je drie slaapkamers. Naast deze 3 slaapkamers is er een badkamer met ruime inloopdouche, dubbele lavabo met kasten en een wc.

Beschikbaar vanaf 1/09/2021.

Voor de volledige informatie: 011/39 90 50 of info@jansenrealestate.be - we helpen u graag verder.

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 1.250 per maand
Referentie
4404453

Algemeen

Staat
Nieuw
Bebouwing
Gesloten
Tuin
Ja
Garage
Ja

Heeft u vragen?