Gebouw voor gemengd gebruik
Steenweg 147, 3870 Heers
€ 275.000
  • Grondopp.: 1,129m²
WINKEL - WOONHUIS - WERKPLAATS op de steenweg in Heers. De panden zijn gelegen in woongebied en ze bieden veel mogelijkheden. Momenteel is het ingericht als nachtwinkel met opslagruimte (huisnummer 149), motorherstelplaats met bureel- en opslagruimte en woonhuis (samen huisnummer 147). Het pand is volledig onderkelderd en aan de achterzijde nog voorzien van een tuin.

De indeling van het gebouw is als volgt:

- Toonzaal met stockageruimte (nachtwinkel - momenteel verhuurd)
De winkel en opslagruimte hebben een oppervlakte van +/- 260m² en zijn in 1994 gebouwd. Boven de winkel is er ook nog een appartement van +/- 80m².

- Werkplaats met bureelruimte en opslagruimte (Vrij van huurcontract)
Het pand heeft een oppervlakte van +/- 314m² en is voorzien van een bureelruimte en opslagruimte. Toegang tot zeer ruime kelder. Het volledige gebouw is onderkelderd. De bureelruimte kan eenvoudig terug verbonden met de toonzaal met opslagruimte. De achterste ruimte is van bouwjaar 1987.

- Woonhuis
Het woonhuis beschikt over een leefruimte en een beperkte keuken. Op het verdiep zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Grote zolder bereikbaar via een vaste trap. Het woonhuis dient grotendeels deels gerenoveerd te worden.  Momenteel zit op de woning nog een lijfrente met een termijn tem 2029. 

De zonnepanelen zijn niet inbegrepen in de verkoop. Neem vandaag nog contact op voor de volledige uitleg en een afspraak.

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 275.000
Referentie
4320834

Algemeen

Staat
Goede staat
Bebouwing
Halfopen

Afmetingen

Grondoppervlakte
1.129 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Onmiddellijk

Energie

Type verwarming
Heteluchtblazers (stookolie)

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Niet meegedeeld

Downloads

EPC

Heeft u vragen?