Gebouw voor gemengd gebruik
Pundershoek 16, 3940 Hechtel-Eksel
€ 379.000
  • Grondopp.: 1,497m²
Dit ruime handelspand is een ideale combinatie voor het uitbaten van een handelszaak en aangenaam wonen boven uw eigen zaak. Het bovengelegen appartement heeft een privé ingang aan de zijkant van het gebouw. Parkeermogelijkheden zijn er ruim voldoende: klanten parkeren voor het gebouw en privé parkeert men naast het gebouw.

Het handelsgedeelte biedt heel wat mogelijkheden door de diverse mogelijkheden in het pand zelf. Momenteel is er uitbating inzake de verkoop van overstock producten in gevestigd. Enerzijds is er een ruim winkelgedeelte en anderzijds een grote opslagplaats. Achteraan de winkel zijn er zowel boven als beneden nog extra ruimtes voorzien. Ook is er een volledig ingerichte aparte bureauruimte.

Aan de zijkant werd er een ruime sectionaalpoort voorzien voor het leveren van goederen. Het achterste gedeelte van het gebouw heeft een hoge plafondhoogte, de winkel werd zo ingericht dat er met een modulair systeem een verlaagd plafond werd gecreëerd dat opnieuw weggehaald kan worden (in overleg met eigenaar). Door het hoge plafond is het pand geschikt voor diverse doeleinden.

Het appartement is zeer ruim: living en eetplaats, uitgeruste keuken, aparte berging, drie slaapkamers en bijkomend een zeer grote kamer met aparte badkamer (studio), wc, trap naar de benedenverdieping. Beneden is er nog een tweede badkamer met bad en douche.

Dit pand heeft heel wat mogelijkheden op een goede centrale ligging in Limburg. Bel voor verdere inlichtingen op 011 39 90 50!

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 379.000
Kadastraal inkomen
€ 3.721
Referentie
4617447

Algemeen

Bouwjaar
1978
Staat
Goede staat
Bebouwing
Open
Verdiepingen
2

Afmetingen

Grondoppervlakte
1.497 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
In onderling overleg

Indeling

Berging
Ja

Energie

EPC
222 kWh/m²
Verwarming
Individueel
Olietankattest
Ja

Stedenbouwkundige info

Kadaster sectie
D
Kadaster oppervlakte
1476

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Gebied met economische activiteiten
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?