Gebouw voor gemengd gebruik
3580 Beringen
Op aanvraag
  • Bewoonbare opp.: 4,585m²

be-MINE: de mijnsite van Beringen

De mijnsite van Beringen omvat 100.000 m² aan bestaand gebouwenpatrimonium. Daarmee is het de grootste industriële erfgoedsite in Vlaanderen en uniek in Europa. Geïnspireerd door dit industriële erfgoed heeft be-MINE, in samenwerking met investeerders, ondernemers en stakeholders, een ambitieus masterplan ontwikkeld. Als onderdeel van de grootste industriële erfgoedsite van Vlaanderen, heeft be-MINE de afgelopen 10 jaar gewerkt aan het transformeren van de 32 hectare grote mijnsite naar een bruisend ecosysteem. Dit project omvat avontuur, sport, educatie, wonen, werken en nog veel meer.

Kolenwasserij 4 zoekt een nieuwe invulling en biedt zo een uitgestrekte ruimte waar jouw project tot leven kan komen. Met ruimte voor kantoren, retail, recreatie, horeca, diensten, vrije en paramedische beroepen, en nog veel meer, biedt Kolenwasserij 4 een unieke locatie voor jouw zaak. 

Kolenwasserij 4 bevindt zich aan de zijde van het retail park, met een ruime parking voor de deur en een unieke zichtlocatie. Tevens kijkt het gebouw uit op de Avonturenberg.
Het gebouw heeft 5 bouwlagen met een totale oppervlakte van ongeveer 4585m². Door zijn symmetrie, veel natuurlijke lichtinval, twee circulatiekernen leent het gebouw er zich uitstekend toe om op te delen in verschillende compartimenten. De minimumoppervlakte om af te nemen bedraagt 450m².

be-MINE, heeft het restauratieproject van de buitenschil van het gebouw beëindigd.  Het herbestemmingsproject (interne volumes en circulaties) staat als volgt op het programma. Men voorziet casco plateaus die opdeelbaar zijn in twee stukken (minimum 450m²). 
De indeling en eindafwerking kan in eigen regie, maar kan ook uitgevoerd worden door be-MINE.

Sluit je aan bij be-MINE en maak deel uit van Vlaanderens grootste industriële erfgoedsite met meer dan 1,5 miljoen bezoekers per jaar.

Info: 0478/930500 of info@jansenrealestate.be

Details van het pand

Financieel

Prijs
Info op kantoor
Referentie
5966248

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
4.585 m²
Netto oppervlakte
4.585 m²

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Gebied voor stedelijke ontwikkeling
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Niet meegedeeld
Voorkooprecht
Nee
P-score
D

Heeft u vragen?