Duplex
Duinkerkestraat 14 bus 0305 ,8620 Nieuwpoort
€ 218.960
  • Bewoonbare opp.: 93m²
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 1

Geniet nu van 6% BTW (onder voorwaarden)!

Of het nu is om te rusten, te wandelen, te fietsen, natuur of cultuur, aan de kust komt u tot rust. Het is onze definitie van Luxe! 

En die luxe vindt u terug in het nieuwbouwproject Maiden Lane. De combinatie van stad en zee, van dynamiek en rust. Op dat kruispunt ligt Maiden Lane. Een nieuwbouwcomplex met 25 mooi afgewerkte appartementen en duplexen.

In Maiden Lane staat hedendaags wooncomfort centraal. Daar zorgt de ligging van het gebouw voor, maar ook het gevarieerde aanbod van appartementen en duplexen met verschillende groottes, indelingen en oriëntaties.

Een appartement als hoofdverblijfplaats of een appartement als tweede verblijf. In Maiden Lane voelt u zich steeds thuis!

Ligging
Het project ligt op de hoek van de Willem De Roolaan en de Duinkerkestraat in Nieuwpoort.

Appartement 305
Duplexappartement van 92,80m² gelegen op verdieping 3 en 4. De indeling van verdieping 3 bestaat uit een inkomhal met wenteltrap, leefruimte met open keuken, apart toilet en berging. Verdieping 4 omvat 2 ruime slaapkamers en een badkamer.  

In Maiden Lane kiezen we voor een afwerking met kwaliteitsvolle materialen, een optimale lichtinval en harmonieuze indelingen van de leefruimtes. Bovendien is dit duplex appartement instapklaar afgewerkt en kan u er dus snel van een aangenaam verblijf genieten

Duurzaamheid, energiezuinigheid en doordachte indelingen staan ten slotte centraal in het volledige ontwerp van deze appartementen. 
Ervaar de sfeer van vroeger en de kwaliteit en het design van de toekomst.

Hoewel we ons in Nieuwpoort bevinden, is parkeergelegenheid geen enkel probleem. In de kelderverdieping van Maiden Lane bevinden zich privé bergruimtes, gemeenschappelijke fietsstallingen en 15 privé parkeerplaatsen en 3 afgesloten garageboxen voor de bewoners. Maar ook op de binnenkoer zijn er 7 standplaatsen.

Op zoek naar een prachtig appartement op een topligging? We helpen u graag het juiste appartement te kiezen.Maakt deel uit van: Maiden Lane

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 218.960
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
5248450

Algemeen

Staat
Nieuw
Verdieping
3

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
93 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Indeling

Woonkamer
40 m²
Keuken
Ja
Berging
Ja
Slaapkamer 1
13 m²
Slaapkamer 2
11 m²
Badkamer
5 m²

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type verwarming
Gas

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Heeft u vragen?