Duplex
Duinkerkestraat 14 bus 0307 ,8620 Nieuwpoort
€ 247.950
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 2
  • Bewoonbare opp.: 90m²
  • Terras.: 7m²

Of het nu is om te rusten, te wandelen, te fietsen, natuur of cultuur, aan de kust komt u tot rust. Het is onze definitie van Luxe! 

En die luxe vindt u terug in het nieuwbouwproject Maiden Lane. De combinatie van stad en zee, van dynamiek en rust. Op dat kruispunt ligt Maiden Lane. Een nieuwbouwcomplex met 25 mooi afgewerkte appartementen en duplexen.

In Maiden Lane staat hedendaags wooncomfort centraal. Daar zorgt de ligging van het gebouw voor, maar ook het gevarieerde aanbod van appartementen en duplexen met verschillende groottes, indelingen en oriëntaties.

Een appartement als hoofdverblijfplaats of een appartement als tweede verblijf. In Maiden Lane voelt u zich steeds thuis!

Ligging
Het project ligt op de hoek van de Willem De Roolaan en de Duinkerkestraat in Nieuwpoort.

Appartement 307
Duplexappartement van 89,70m² gelegen op verdieping 3 en 4 met ruim terras. De indeling van verdieping 3 bestaat uit een inkomhal, leefruimte met open keuken en wenteltrap, apart toilet en berging, slaapkamer 1 met aansluitende douchekamer en toegang tot het terras (tevens bereikbaar vanuit de inkomhal). Verdieping 4 omvat een ruime overloop met mogelijkheid tot bureel, slaapkamer 2, een apart toilet, bergruimte en een douchekamer.  

In Maiden Lane kiezen we voor een afwerking met kwaliteitsvolle materialen, een optimale lichtinval en harmonieuze indelingen van de leefruimtes. Bovendien heeft u de mogelijkheid uw droomappartement geheel naar eigen smaak af te werken en in te richten. Indien u dit wenst, kunt u zelfs het maatwerk opnemen in deze fase.

Duurzaamheid, energiezuinigheid en doordachte indelingen staan ten slotte centraal in het volledige ontwerp van deze appartementen. 
Ervaar de sfeer van vroeger en de kwaliteit en het design van de toekomst.

Hoewel we ons in Nieuwpoort bevinden, is parkeergelegenheid geen enkel probleem. In de kelderverdieping van Maiden Lane bevinden zich privé bergruimtes, gemeenschappelijke fietsstallingen en 15 privé parkeerplaatsen en 3 afgesloten garageboxen voor de bewoners. Maar ook op de binnenkoer zijn er 7 standplaatsen.

Op zoek naar een prachtig appartement op een topligging? We helpen u graag het juiste appartement te kiezen.Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon
Maakt deel uit van: Maiden Lane

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 247.950
Referentie
3465760

Algemeen

Staat
Nieuw
Verdieping
3
Terrassen
1
Terras 1
7 m² (zuid)

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
90 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Indeling

Woonkamer
24 m²
Keuken
Ja
Berging
Ja
Slaapkamer 1
13 m²
Slaapkamer 2
10 m²
Badkamer
3 m²

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type verwarming
Gas

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Heeft u vragen?