Duplex te koop € 285.700

Holstraat 9 21 3550 Heusden-Zolder 2 1 104 m² 9 m²

Beschrijving

Rustig gelegen duplex appartement in het centrum van Zolder met 2 slaapkamers. Je geniet van alle rust, terwijl je in geen tijd ook in het gezellige centrum staat. De duplex heeft een goede lichtinval en 2 terrassen. Twee ondergrondse staanplaatsen en een kelderberging zitten inbegrepen in de prijs. Gelegen op de 2de en 3de verdieping. Het appartementsgebouw is van 2016.

Een goed geïsoleerde buitenkant en een goede technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Ideaal om te investeren of voor zelfbewoning. Momenteel is dit appartement verhuurd aan een goede huurder. Deze duplex heeft een bewoonbare oppervlakte van 104m².

De indeling van het ruime duplex appartement (appartement 11) is als volgt:
Inkomhal met aan de ene kant toegang tot de eetruimte en de zitruimte en aan de andere kant de uitgeruste keuken met ontbijthoek . Tevens is er een aparte WC en een wasberging. Aan beide zijden is er een terras aan keuken en zitruimte. De centrale trap gaat de bovenverdieping met 2 slaapkamers en een badkamer met douche en dubbele lavabo. De 2de slaapkamer heeft ook nog een extra berging voorzien van de verwarmingsketel. 

Twee ondergrondse parkeerplaats (nr 4 en 5) en een kelderberging (nr. 11) voorzien en inbegrepen in de prijs !!

De verwarming gebeurt met een condenserende ketel op aardgas. Lift aanwezig.

Wil je investering in een mooi afgewerkt appartement om te verhuren of zelf in te wonen? Neem dan snel contact op 011 39 90 50 voor meer info.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Pandgegevens