Residentieel vastgoed

Op zoek naareen nieuwe woonst?

Jansen Real Estate is niet zomaar een vastgoedmakelaar. Wij zijn een familiebedrijf en werken in vertrouwen met jou. Met ruime ervaring en steeds in nauw overleg.
Families gaan door verschillende fases, van een eerste woning, tot gezinsuitbreiding, een investering of zelfs een zorgappartement. Wij bij Jansen Real Estate kennen deze fases en begeleiden je van A tot Z in elke stap.
Samen maken we een levensreis en telkens wanneer je professionele ondersteuning nodig hebt van een makelaar staan we ter beschikking. Om samen je huis te kopen, te verkopen, te verhuren, ...
En dit doen we omdat we met jou en jouw familie inzitten.
Aarzel niet en geef ons een seintje, we maken graag een afspraak om jouw vastgoedplannen te bespreken en te ondersteunen.

verkoopt of verhuurt?

Een familiale aanpak in de verkoop, aankoop, huur of verhuur van jouw pand? Dat vraagt om een woordje uitleg.
 • Professioneel bedrijf
  Jansen Real Estate is een familiebedrijf met meer dan 20 jaar ervaring en werkt exclusief met erkende makelaars. We hebben dus niet één erkenning alleen voor het bedrijf, iedere makelaar beschikt bij ons over een BIV nummer. Zo garanderen we je maximale expertise en professionaliteit

 • Familiedossier
  Bij de start van onze samenwerking leggen we een familiedossier voor je aan. Dit dossier bevat alle praktische informatie omtrent jouw vastgoed en wordt bij ons gedurende 50 jaar bewaard. Je kan steeds beroep doen op jouw dossier. Zo begeleiden we je levenslang met kennis van zaken. Eerlijke schatting
Jansen Real Estate werkt met professionele makelaars, die de waarde van jouw vastgoed accuraat bepalen. Geen onder- of overwaardering, maar een eerlijke prijs. Want eerlijkheid duurt het langst, maar verkoopt ook het best.

 • Altijd aanwezig
  Op familie kan je altijd rekenen. Onze makelaars zijn 7 op 7 dagen bereikbaar via GSM. Zo garanderen we niet alleen steeds een luisterend oor voor al jouw vragen, maar ook een gegarandeerd antwoord op potentiële kopers en/of huurders.

 • Familiale tarieven
  Wanneer wij zeggen dat we de familiale vastgoedmakelaar voor families willen zijn, dan menen we dit ook. Een dossier wordt volledig op maat gemaakt. Onze tarieven passen we aan, aan uw specifieke noden en wensen. Zo zeggen we niet alleen wat we doen, maar doen we ook wat we zeggen. En dat merk je in jouw familiebudget

 • Let’s stay in touch
  Wij informeren je op regelmatige basis over de stand van zaken van jouw dossier. Telefonisch of met een persoonlijk bezoek bespreken we samen jouw dossier, de vooruitgang en de volgende stappen. Zo ben je steeds goed geïnformeerd en op de hoogte van de laatste evoluties.

U zoekt rendement?

De beste investering voor later is vastgoed. Je bent op zoek naar een investeringspand? Een appartement, handelspand of een buitenverblijf? Jansen Real Estate bespreekt met jou het gewenste rendement, schetst de mogelijkheden en gaat actief mee op zoek. Investeren voor jou en jouw familie, de beste garantie op een evenwichtige financiële portefeuille.