Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouween wereld in verandering

Onze nieuwbouwprojecten in de komende 25 jaar, zullen er anders uit zien als de projecten van de afgelopen 25 jaar. Het Beleidsplan Ruimte Vlaanderen luidt een nieuw tijdperk in waar onze ruimte efficiënter benut zal moeten worden.

Een nieuw beleid om onze ruimte efficiënter te benutten, samen met de maatregelen die genomen worden om onze milieu-impact te reduceren, heeft zijn invloed op onze nieuwbouwprojecten. Een wereld in verandering...

Als projectmakelaar kaderen we uw nieuwbouwproject binnen het groter geheel aan uw kandidaat kopers. We zijn onderlegd om hen grondig te informeren omtrent nieuwe normeringen, bouwkundige elementen en uiteraard het fiscale en juridische aspect van hun aankoop.

U verkoopt een nieuwbouwproject?

Als projectontwikkelaar of investeerder op zoek naar een partner voor de verkoop? Jansen Real Estate weet hoe belangrijk een goede communicatie en een doelgerichte commerciële aanpak van een vastgoedproject zijn. Een verkoop op plan of een project in aanbouw, we werken een strategie op maat uit die werkt. Kom je een tasje koffie drinken? Dan bespreken we graag de details om uw project op de markt te zetten en je hierin te begeleiden.