Bedrijfsvastgoed

Op zoek naarde ideale werkomgeving?

Je hebt een pracht van een idee? Je start je eigen zaak of zoekt uitbreidingsmogelijkheden? Ook hier weet Jansen Real Estate raad mee. Als makelaar van professioneel vastgoed beschikken we over een uitgebreid portofolio van panden voor bedrijfsvoering. Van kleine starterspanden tot industriële hallen. We staan je bij met advies en professionele begeleiding. Geen tijd? Schrijf je in en vertel ons waar je naar op zoek bent.

verkoopt of verhuurt

Bedrijfsvastgoed is een wereld apart en vraagt een totaal andere benadering dan residentieel vastgoed. Jansen Real Estate heeft specialisten in dienst die uitsluitend actief zijn in het bedrijfsvastgoed.

Wij bemiddelen tussen kopers en verkopers, huurders en verhuurders van:

  • Industriegronden
  • KMO-ruimtes
  • Opslagplaatsen
  • Kantoren
  • Winkelvastgoed

Wij zijn ons bewust van onze positie op het kruispunt tussen vraag en aanbod, en garanderen daarom vertrouwelijkheid en integriteit naar onze klant. Onze kandidaat kopers en huurders mogen van ons transparantie en professionaliteit verwachten.

De waardebepaling van uw eigendom gebeurt door ons vrijblijvend en is gebaseerd op een jarenlange ervaring in transacties van bedrijfvastgoed.

Uw pand verkopen en terug huren in een sale- en lease-back formule kunnen u eventueel zuurstof geven om uw kernactiviteiten binnen uw bedrijf te ontplooien. In dat geval willen we graag bemiddelen tussen uzelf en kandidaat-investeerders.

Jansen Real Estate is gekend voor het voeren van een zeer uitgebreide publiciteit in diverse vakmedia en websites. In combinatie met ons uitgebreid netwerk in de sector kunnen we u maximaal van dienst zijn.

U zoekt maatwerk en vakkennis?

Elk professioneel pand en elke eigendomsstructuur is anders bij professioneel vastgoed. Jansen Real Estate kan u onder andere helpen met uw vennootschap over te dragen of enkel uw pand te verkopen of verhuren. U zoekt wat extra ademruimte om de kernactiviteiten binnen uw bedrijf te ontplooien? Dan helpen we u graag om uw pand te verkopen in een sale- en lease-back formule waarin we onderhandelen tussen uzelf en de kandidaat-investeerders.

Jansen Real Estate is gekend voor het voeren van een zeer uitgebreide publiciteit in diverse vakmedia en websites. In combinatie met ons uitgebreid netwerk in de sector kunnen we u maximaal van dienst zijn.

U zoekt rendement?

De beste investering voor uw bedrijf is vastgoed. U bent op zoek naar een investeringspand? Een kantoor, handelspand of een industriële hal? Jansen Real Estate bespreekt met u het gewenste rendement, schetst de mogelijkheden en gaat actief mee op zoek. Investeren voor u en uw bedrijf, de beste garantie op een evenwichtige financiële portefeuille.