Buitengewoon huis
Doelenlaan 18, 3550 Heusden-Zolder
€ 485.000
  • Kamers: 4
  • Badkamers: 3
  • Bewoonbare opp.: 350m²
  • Grondopp.: 4,338m²

Deze in het groen verscholen laagbouw villa heeft een woonoppervlakte van ruim 350m². De woning wordt bereikt via een mooie oprijlaan en heeft een optimale privacy! Er is een dubbele garage en een inpandig zwembad.

Door de grote glaspartijen heeft de woning veel lichtinval, er is een ruime living met openhaard en een grote volledig uitgeruste keuken. Tevens zijn er drie slaapkamers en 2 badkamers.

Het perceel heeft een oppervlakte van 4338m² en heeft naast een optimale privacy een goede ligging niet te ver van het centrum en de autostrade.

Deze woning heeft een renovatie en opfrissing nodig en wordt aangeboden als projectgrond voor het bouwen van een vrijstaande woning. De plannen voor het bouwen van een villa van 350m² werden reeds vergund. Deze uniek gelegen en te renoveren of te bouwen villa kan ook uw thuis worden.

Gelegen in het groen en toch slechts enkele minuten van de op- en afritten van de autosnelwegen (E313 & E314). Het perceel grenst ten zuiden aan natuurgebied en wordt bereikt via een lange oprit en heeft hierdoor een optimale privacy.

De plannen, 3-D beelden van de nieuw op te richten woning en zelfs een maquette kunnen op afspraak samen met de bestaande woning bezocht worden. Bel voor een afspraak op 011 39 90 50.

Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 485.000
Referentie
3825719

Algemeen

Staat
Te bouwen
Bebouwing
Open
Tuin
Ja
Garage
Ja

Afmetingen

Grondoppervlakte
4.338 m²
Bewoonbare oppervlakte
350 m²
Breedte aan straatkant
35 m

Stedenbouwkundige info

Bodemattest
Ja
Inplantingsplan
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woonpark
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?