Bouwgrond
Doelenlaan 18, 3550 Heusden-Zolder
€ 525.000
  • Kamers: 4
  • Badkamers: 3
  • Bewoonbare opp.: 350m²
  • Grondopp.: 4,338m²

In het groene ‘Bolderberg’ kan men deze prachtige eigendom terugvinden: een perceel bouwgrond van ruim 43 aren voor het bouwen van een vrijstaande woning. De plannen voor het bouwen van een villa van 350m² werden reeds vergund. Deze uniek gelegen en te bouwen villa kan ook uw thuis worden.

Geinspireerd op de creaties van de architect "Frank Lloyd Wright", hebben de architecten van A2o, te Hasselt een architecturale parel afgeleverd. De verschillende volumes, in hout of baksteen, zorgen ervoor, als vingers in het groen, dat de natuur naar binnen gehaald wordt in de woning. Grote glaspartijen versterken dit gevoel, en de houten luifels zorgen voor een aangenaam binnenklimaat in de zomer.

Vier slaapkamers, drie badkamers, een livingruimte van 70m² en een doordachte achitectuur zorgen dat deze woning ieder gezin voldoende ruimte kan bieden. Een zwembad zorgt voor de ultieme luxe en ontspanning.

Gelegen in het groen en toch slechts enkele minuten van de op- en afritten van de autosnelwegen (E313 & E314). Het perceel grenst ten zuiden aan natuurgebied en wordt bereikt via een lange oprit en heeft hierdoor een optimale privacy.

De plannen, 3-D beelden van de woning en zelfs een maquette kunnen op afspraak samen met de bestaande woning bezocht worden. Bel voor een afspraak op 011 39 90 50.

Uw gegevens
Gegevens v/d contactpersoon

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 525.000
Referentie
3578687

Algemeen

Staat
Te bouwen
Tuin
Ja
Oriëntatie tuin
Zuidoosten
Garage
Ja

Afmetingen

Grondoppervlakte
4.338 m²
Bewoonbare oppervlakte
350 m²

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woonpark
Bouwvergunning
Niet meegedeeld
Dagvaarding
Niet meegedeeld
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?