Bedrijfsgebouw te koop € 306.475

Diepenbekerweg 45 3500 Hasselt 205 m²

Beschrijving

Nieuw bedrijvenpark "DORLIX", gelegen ten oosten van Hasselt op de verbindingsweg tussen Hasselt en Diepenbeek. Aansluitend op KMO-zone Pietelbeek zal Dorlix een heel bereikbaar en op zichzelf staand bedrijventerrein vormen. 

Op dit ambitieus en bruisend bedrijventerrein worden 17 kwalitatieve KMO-units/showrooms/kantoren in combinatie met een facilitair gebouw ontwikkeld. Dorlix is een prachtig staaltje architectuur voorzien van een mooie groenzone en waterpartijen. Bovendien is dit een top zichtlocatie voor atelierruimte met showrooms en/of kantoren.

Op de eerste lijn langsheen de Diepenbekerweg worden 6 showrooms/kantoren/ateliers gebouwd. Deze units zijn voorzien van prachtige glasgevels zodat uw bedrijf zich op deze zichtlocatie perfect kan profileren. De kantoren, showrooms en atelierruimtes worden casco aangeboden wat enorm veel flexibiliteit biedt voor het integreren van tussenverdiepingen of andere inrichtingen op maat.

Op de tweede lijn worden 10 kmo-units, 1 showroom/kantoor/atelier en een facilitair gebouw opgetrokken. De units worden casco opgeleverd inclusief
betonvloer en buitenschrijnwerk. 

Het facilitair gebouw in Dorlix is een ruimte voor kantoren, broodjeszaak, sportfaciliteiten,… . Dit is een overkoepelend gebouw moet bedrijfsondersteunende functies bevatten die voor alle bedrijfsunits van Dorlix van toepassing zouden kunnen zijn. Van boekhoudkantoren tot vergaderzalen, kleine bistro tot communicatiebureau, … . Bij dit complex horen 14 overdekte staanplaatsen alsook 9 parkeerplaatsen buiten. Het gebouw wordt in zijn geheel aangeboden maar kan op aanvraag ook opgesplitst worden.

Kortom, een ideale ontwikkeling voor ondernemers die op zoek zijn naar een kwalitatieve werk- of opslagplaats en daarbij belang hechten aan een goede locatie, gebouwen met uitstraling  Ook investeerders die op zoek zijn naar een degelijk gebouw op een toplocatie komen hier aan hun trekken.

Prijzen vanaf 306.475,00 euro (exclusief BTW).

Bezoek onze website https://www.bedrijvenparkdorlix.be/ voor het volledig overzicht van beschikbaarheden en prijzen in dit project.

Meer info: +32 (0)11 39 90 50 of info@jansenrealestate.be

Pandgegevens