Assistentiewoning
Paardsdemerstraat 4, 3500 Hasselt
€ 283.877
  • Bewoonbare opp.: 77m²
  • Kamers: 1
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 8m²
Welkom in ons pop-up-infocenter aan De Bonnefant. Jullie zijn vrijblijvend welkom zonder afspraak op:
*Woensdagen: 27 april, 4 mei, 11 mei, 18 mei en 25 mei telkens van 14 uur tot 16 uur.
*Zaterdagen: 30 april en 14 mei telkens van 10 uur tot 12 uur.

Geniet bij deze assistentiewoningen van 12% btw. Bezoek het modelappartement!

De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning. Modelappartement beschikbaar. 

Tussen de gebouwen van De Bonnefant komt een groene doorsteek die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Gezellig vertoeven in één van de twee gemeenschappelijke binnentuinen of liever een barbecue met de buren? Bovendien hebben de terrassen geïntegreerde plantenbakken die zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Een extra groene beleving is verzekerd.

Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren in het centrum is geen evidentie maar toekomstige bewoners van De Bonnefant kunnen parkeren in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling en in je privé kelder is er plaats voor extra bergruimte. 

ASSISTENTIEWONINGEN
Centraal gelegen of rust en persoonlijk comfort? In deze assistentiewoningen hoef je niet te kiezen. 1 of 2 slaapkamers, compact maar alle moderne comfort. Wonen zonder zorgen! Geniet van een uitgebreid pakket aan services en diensten van erkende zorgpartner Begralim. Zo staat er dag en nacht een hulpverlener klaar via een oproepsysteem en kan je een keer per week terecht bij de woningassistent voor al je zorgen. Je krijgt bovendien voorrang om te verhuizen naar het Hasseltse woon-en zorgcentrum Sint-Elisabeth. En dit alles voor een lage vaste dagprijs

Investeren zonder zorgen
Als investeerder hoef je je geen zorgen te maken over de uitbating van de assistentiewoningen. Die gebeurt door Begralim, een gekende naam in Hasselt. Indien gewenst, neemt Begralim de verhuring voor haar rekening. Later zelf nood aan een assistentiewoning? Dan ben jij natuurlijk verzekerd van een comfortabele assistentiewoning in De Bonnefant. 

Assistentiewoning A0.AS.01
Deze assistentiewoning is gelegen op het gelijkvloers en heeft een bewoonbare oppervlakte van 77m² en een terras van 8m². Ruime inkomhal, open leefruimte met toegang naar het terras, slaapkamer met aansluitende badkamer. Vloerverwarming met warmtepomp en ventilatie type D.

Vermelde prijs is exclusief ondergrondse parkeerplaats, berging en exclusief registratie, BTW en notariskosten. Neem snel contact op voor meer info en/of een bezichtiging van het modelappartement.
Maakt deel uit van: De Bonnefant

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 283.877
Referentie
4320726

Algemeen

Terras 1
8 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
77 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type verwarming
Vloerverwarming

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?