Assistentiewoning
Bonnefantenstraat 4, 3500 Hasselt
€ 293.250
  • Bewoonbare opp.: 72m²
  • Kamers: 1
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 13m²
De Bonnefant, Wonen in het midden van de stad en toch omgeven door groen. Een iconisch gebouw op een centrale en culturele locatie waar er ruimte is voor luxe, een onvergetelijke woonervaring of zorgeloos wonen in een assistentiewoning. 

Tussen de gebouwen van De Bonnefant is een groene doorsteek gecreëerd die de Demerstraat rechtstreeks verbindt met het begijnhof. Gezellig vertoeven in één van de twee gemeenschappelijke binnentuinen of liever een barbecue met de buren? Bovendien hebben de terrassen geïntegreerde plantenbakken die zijn uitgerust met een automatisch beregeningssysteem. Een extra groene beleving is verzekerd.

Het bestaande RTT-gebouw is volledig gerenoveerd met het behoud van de Hasseltse authenticiteit en verder uitgebreid met energiezuinige nieuwbouw. Parkeren in het centrum is geen evidentie maar toekomstige bewoners van De Bonnefant kunnen parkeren in de ruime ondergrondse parkeerplaats. Je kan ook je fiets kwijt in de fietsenstalling en in je privé kelder is er plaats voor extra bergruimte. 

Alle generaties onder één dak:
APPARTEMENTEN: 
De appartementen bevatten 1, 2 of 3 slaapkamers met mooie terrassen omgeven door groen dankzij de geïntegreerde plantenbakken. Verder beschikken ze over 1 of 2 badkamers.

DOORZONAPPARTEMENTEN:
De doorzonappartementen trekken aan twee zijden daglicht dankzij de plafondhoge ramen. Deze ramen en de 1 of 2 terrassen brengen de beleving rondom je nieuwe thuis mee naar binnen. Dit type heeft 2 slaapkamers en 1 badkamer.

LOFTAPPARTEMENTEN:
De loftappartementen zijn gelegen in het monumentale en gerenoveerde RTT-gebouw. De loftappartementen zijn volledig uitverkocht.

APPARTEMENTEN MET WINTERTUIN:
De appartementen met wintertuin laten je zomer en winter genieten van de buitenruimte. Het open zicht en de geïntegreerde plantenbakken maken van deze hoekappartementen met 3 gevels een oase van rust. Er zijn telkens 2 slaapkamers en 2 badkamers voorzien.

- PENTHOUSES:
Het spectaculaire stadszicht is naast de luxueuze afwerking en de ruime terrassen de grootste troef van deze penthouses. Hier geniet je op hoog niveau. De penthouses hebben 2 of 3 slaapkamers en 1 of 2 badkamers. 

SKY HOUSES:
Luxe, comfort en privacy. Dat van de indrukwekkende sky houses boven het gerenoveerd RTT-gebouw het best samen. Je woont er in het midden van én bovenop de bruisende stad in een fantastisch huis in de lucht. De indeling van de twee verdiepingen zijn vrij te kiezen. 3 slaapkamers en 2 badkamers en 2 of 3 terrassen. 

ASSISTENTIEWONINGEN
Centraal gelegen of rust en persoonlijk comfort? In deze assistentiewoningen hoef je niet te kiezen. 1 of 2 slaapkamers, compact maar alle moderne comfort.

Alle appartementen werden intussen volledig afgewerkt en zijn instapklaar.

GENIET NU VAN 6% BTW (onder voorwaarden).
Maakt deel uit van: De Bonnefant

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 293.250
Referentie
4239600

Algemeen

Verdieping
1
Terras 1
13 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
72 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type verwarming
Vloerverwarming

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?