Appartement
Zuidervest , 3990 Peer
€ 249.643
  • Bewoonbare opp.: 94m²
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 11m²
Energiezuinig nieuwbouwappartement in nieuwbouwproject Spijbelveld: Een nieuwe oase in Peer Centrum. Op het sportveld van het voormalige Agneteninstituut huist nu Spijbelveld. Een gloednieuwe buurt bestaande uit 20 woningen en 14 appartementen, elk met een eigen karakter en compleet met tuin en/of terras. Alle woonsten zijn gebouwd met energie-slimme elementen, uitkijkend op het groen buurtplein. De afwerkingen? Die kan jij nog volledig personaliseren voor dat echte thuisgevoel.

Spijbelveld is méér dan een gewoon woonproject, het is een nieuwe gemeenschap. Het project is ontworpen als één grote woon- en speelstraat. De brede wegen en het centrale park nodigen je uit naar buiten te gaan, een babbeltje te slaan met de buren en quality time te hebben met de kinderen op één van de verschillende speelelementen. 

Appartement 0.2. - Gelijkvloers
Gelijkvloers appartement met 2 slaapkamers, een badkamer met daglicht, een ruime living met een uitgeruste keuken en terras. Tevens is er een ruime berging, aparte WC en inkomhal. 

- 2 slaapkamers 
- oppervlakte 94m² 
- terras 10,50m² 
- zonnepanelen en vloerverwarming 
- carport
- fietsenberging 
- aparte berging 

De geadverteerde prijs is exclusief carport, aparte berging en aankoopkosten (BTW, registratierechten en notariskosten).

De appartementen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil < 30, moet de nieuwe eigenaar gedurende 5 jaar slechts de helft van het kadastraal inkomen betalen. 

Agnetendal heeft de perfecte balans tussen 'dichtbij' en 'ver weg'. Dicht bij groen, winkels, scholen en familie. Ver weg van lawaai, stress en overmatig verkeer. Een oase van rust in hartje Peer. Peer is een bruisende stad waar winkelstraten, scholen en vrijetijdsbestedingen allemaal op wandel- en fietsafstand zijn. 

Heb je nog vragen over het project? Contacteer ons voor meer informatie. Wij helpen je graag verder!
Maakt deel uit van: Spijbelveld

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 249.643
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
4527216

Algemeen

Bebouwing
Gesloten
Verdiepingen
2
Terrassen
1
Terras 1
11 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
94 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Comfort

Lift
Ja

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Niet meegedeeld
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Ja
Voorkooprecht
Nee
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Heeft u vragen?