Appartement te koop € 235.000

Dorpsstraat 43 6 3670 Meeuwen-Gruitrode 2 1 80 m² 11 m² 1

Beschrijving

INSTAPKLAAR NIEUWBOUWWAPPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN MEEUWEN (OUDSBERGEN) MET RUIM TERRAS!

Dit volledig instapklaar nieuwbouwappartement op het tweede verdiep is gelegen in de dorpskern van Meeuwen, langs de dorpstraat.
Scholen, winkels en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar.

De indeling is als volgt:

Via de gemeenschappelijke inkomhal komen we via de trap of lift terrecht op de 2de verdieping van dit gebouw waar dit appartement gelegen is. We komen binnen in de ruime leefruimte. De grote raampartijen zorgen voor veel licht in het gehele appartement. Aansluitend is er een open en volledig geïnstalleerde keuken. Een slaapkamer en badkamer met douche, lavabo en toilet vervolledigen deze verdieping. Recent werd via een vaste trap in de leefruimte nog een extra, ruime slaapkamer voorzien op verdieping 3.

In de kelderruimte is er een autostaanplaats en kelderberging van 10m². Het appartement is voorzien van alle comfort waarbij ook de leidingen en kabels voor airco en alarm reeds voorzien werden. Verwarmd op vloerverwarming met warmtepomp. Het appartement wordt verkocht onder BTW-stelsel.

Bent u op zoek naar een instapklaar appartement of een ideaal investeringspand, contacteer ons vandaag nog voor een bezoek via 011 39 90 50 - info@jansenrealestate.be

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Plessers Jore E: jore.plessers@jansenrealestate.be T: 0479282280