Appartement
Duinkerkestraat 14 bus 0002 ,8620 Nieuwpoort
€ 228.400
  • Bewoonbare opp.: 70m²
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 9m²

Geniet nu van 6% BTW (onder voorwaarden)!

Of het nu is om te rusten, te wandelen, te fietsen, natuur of cultuur, aan de kust komt u tot rust. Het is onze definitie van Luxe! 

En die luxe vindt u terug in het nieuwbouwproject Maiden Lane. De combinatie van stad en zee, van dynamiek en rust. Op dat kruispunt ligt Maiden Lane. Een nieuwbouwcomplex met 25 mooi afgewerkte appartementen en duplexen.

In Maiden Lane staat hedendaags wooncomfort centraal. Daar zorgt de ligging van het gebouw voor, maar ook het gevarieerde aanbod van appartementen en duplexen met verschillende groottes, indelingen en oriëntaties.

Een appartement als hoofdverblijfplaats of een appartement als tweede verblijf. In Maiden Lane voelt u zich steeds thuis!

Ligging
Het project ligt op de hoek van de Willem De Roolaan en de Duinkerkestraat in Nieuwpoort.

Appartement 002
Gelijkvloers appartement van 70,30m² met terras. De indeling bestaat uit een inkomhal, ruime leefruimte met open keuken, twee slaapkamers met beiden toegang tot het terras. Badkamer, apart toilet en berging. 

In Maiden Lane kiezen we voor een afwerking met kwaliteitsvolle materialen, een optimale lichtinval en harmonieuze indelingen van de leefruimtes. Dit appartement wordt momenteel verder afgewerkt en ingericht als modelappartement. Het modelappartement is vanaf 5 juli te bezichtingen.

Duurzaamheid, energiezuinigheid en doordachte indelingen staan ten slotte centraal in het volledige ontwerp van deze appartementen. 
Ervaar de sfeer van vroeger en de kwaliteit en het design van de toekomst.

Hoewel we ons in Nieuwpoort bevinden, is parkeergelegenheid geen enkel probleem. In de kelderverdieping van Maiden Lane bevinden zich privé bergruimtes, gemeenschappelijke fietsstallingen en 15 privé parkeerplaatsen en 3 afgesloten garageboxen voor de bewoners. Maar ook op de binnenkoer zijn er 7 standplaatsen. 

Op zoek naar een prachtig appartement op een topligging? We helpen u graag het juiste appartement te kiezen.Maakt deel uit van: Maiden Lane

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 228.400
Referentie
4391564

Algemeen

Staat
Nieuw
Terrassen
1
Terras 1
9 m² (zuid)

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
70 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Indeling

Woonkamer
24 m²
Keuken
Ja
Berging
Ja
Slaapkamer 1
9 m²
Slaapkamer 2
10 m²
Badkamer
4 m²

Comfort

Lift
Ja

Energie

Type verwarming
Gas

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee
O-peil
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied

Heeft u vragen?