Appartement te koop € 276.500

Holstraat 11 1 3550 Heusden-Zolder 2 1 92 m² 20 m²

Beschrijving

Rustig gelegen gelijkvloers appartement in het centrum van Zolder. In residentie "DE HOLSTRAAT", geniet je van alle rust, terwijl je in geen tijd ook in het gezellige centrum staat. De appartementen hebben allen een goede lichtinval en hebben steeds een mooi ruim terras. Het gebouw telt 12 appartementen met 1 of 2 slaapkamers, dit met een bewoonbare oppervlakte tussen 69m² tot 113m² . Tevens heeft ieder appartement een kelderberging en één of twee ondergrondse parkeerplaatsen. Het appartementsgebouw is van 2016.

Een goed geïsoleerde buitenkant en een goede technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen.  Ideaal investeringsprodukt of voor zelfbewoning. Momenteel is dit appartement verhuurd. Dit gelijkvloers appartement heeft een bewoonbare oppervlakte van 92m² en heeft een zuid-gericht terras van maar liefst 20m². 
van dit tuype appartement zijn er 4 eenheden. 

De indeling van gelijkvloers appartment 11.1 ( appartement 1 )  is als volgt:
Inkomhal met toegang tot de 2 slaapkamers, het apart toilet en de badkamer met douche en dubbele lavabo. Verder is er nog een uitgeruste keuken met onder andere een afwasmachine en een aparte berging/wasplaats. De zeer ruime living geeft uit op het zonovergoten terras.

Verder is er nog een ondergrondse parkeerplaats (nr 7 ) en een kelderberging (nr. 2) voorzien. 

De verwarming gebeurt met een condenserende ketel op aardgas. Lift aanwezig. 

Wil je investering in een mooi afgewerkt appartement om te verhuren of zelf in te wonen? Neem dan snel contact op 011 39 90 50 voor meer info.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder.

Pandgegevens