Appartement te koop € 245.000

Sint-Truidersteenweg 283 4 3500 Hasselt 2 1 90 m² 12 m²

Beschrijving

Zeer mooi en goed onderhouden appartement met 2 slaapkamers en 2 terrassen. Gelegen op de tweede verdieping van een zeer rustig gebouw langs één van de invalswegen naar Hasselt Centrum. Het gebouw is van 2002 en voorzien van een lift. 

De indeling is als volgt:
Inkomhal met apart toilet en toegang tot het nachtgedeelte. Zeer mooie living met veel lichtinval en toegang tot het terras aan de straatzijde. Open volledig geïnstalleerde keuken (met oa afwasmachine, combi, kookplaat) met (was)berging. Badkamer met bad/douche combinatie en 2 ruime slaapkamers. De slaapkamers bieden beide toegang tot het achterste terras. Dit terras is voorzien van een elektrische zonneluifel. De ramen aan de voorzijde zijn voorzien van screens. 

Er is 1 ondergrondse autostandplaats beschikbaar mét zeer ruime kelder (€25.000). Het appartement is momenteel verhuurd aan een zeer goede huurder. Verwarming op aardgas en er is tevens airco voorzien in de leefruimte. 

Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging.

Wij ontzorgen je ook voor de verkoop van je huidige woning! Voor meer uitleg helpen we je graag verder. 011 39 90 50 / info@jansenrealestate.be

Pandgegevens