Appartement te koop € 229.000

Winterslagstraat 33 48 3600 Genk 2 1 105 m² 10 m² 1

Beschrijving

RUIM APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS EN AUTOSTAANPLAATS IN HET CENTRUM VAN GENK. Dit appartement is 105m² groot en gelegen op de derde verdieping. Bij dit appartement is er ook een autostaanplaats in de ondergrondse garage inbegrepen.

De indeling is als volgt:
Een inkomhal met inbouwkasten die toegang geeft tot de grote leefruimte met veel lichtinval en uitzicht over het centrum van Genk. Via deze leefruimte kom je in de geïnstalleerde keuken terecht, via deze keuken heb je toegang tot 1 van de 2 terrassen van het appartement. Vervolgens is het appartement ook voorzien van twee slaapkamers (waarvan 1 met inbouwkasten en 1 met terras) en een badkamer (voorzien van inloopdouche, badkamermeubel met lavabo, toilet en inbouwkasten waarin de aansluiting voor de wasmachine aanwezig is).

Alle ramen van het appartement en de badkamer werden recent vernieuwd. De keuken werd grotendeels open gemaakt met de woonruimte.

Dit appartement mag ook gebruik maken van het gemeenschappelijk terras en van de fietsenberging. De gemeenschappelijke lasten bedragen €168/maand (verwarmingskosten, brandverzekering, beheerskosten, onderhoud gemene delen,...).

Ben je op zoek naar een ruim appartement in het centrum van Genk? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging: info@jansenrealestate.be of 011/39 90 50.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Van Oostayen Noëmi E: noemi.vanoostayen@jansenrealestate.be T: 0479934499