Appartement te koop € 240.000

Vennestraat 321 2 3600 Genk 2 1 1

Beschrijving

INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS GELEGEN IN DE VENNESTRAAT TE GENK. Dit appartement is 90m² groot en gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Bij dit appartement is er ook een garagebox en een berging in de kelderverdieping inbegrepen.

De indeling is als volgt:
Een inkomhal met inbouwkasten en gastentoilet geeft toegang tot de grote leefruimte. Deze leefruimte bestaat uit een living met open keuken. De volledig geïnstalleerde keuken is in 2018 volledig nieuw geplaatst. Via de keuken heb je toegang tot de berging met inbouwkasten, lavabo en aansluiting voor het wasmachine. Via de living krijg je toegang tot het terras van 12m² . Vervolgens is het appartement ook voorzien van een nachthal, twee slaapkamers (waarvan 1 met inbouwkasten) en een badkamer (voorzien van bad, badkamermeubel met lavabo).

Het appartement wordt elektrisch verwarmd en er is ook airco voorzien in de leefruimte.

Dit appartement mag ook gebruik maken van de buitenstaanplaatsen aan de achterkant van het gebouw, het gemeenschappelijk terras en van de fietsenberging. De gemeenschappelijke lasten bedragen €79/maand (water inbegrepen) + € 17/maand.

Ben je op zoek naar een appartement in Genk? Neem dan snel contact met ons op voor een bezichtiging: info@jansenrealestate.be of 011/39 90 50.

Pandgegevens

Uw contactpersoon

Van Oostayen Noëmi E: noemi.vanoostayen@jansenrealestate.be T: 0479934499