Appartement
Neremstraat 240 bus App. ,3700 Tongeren
€ 246.357
  • Bewoonbare opp.: 90m²
  • Kamers: 2
  • Badkamers: 1
  • Terras.: 15m²

Energiezuinig nieuwbouwappartement (BEN) in De Chocoladefabriek in Nerem.

In Tongeren staat de voormalige Chocoladefabriek. Een iconische reus met een eeuw geschiedenis op de teller. Hier worden 18 nieuwbouwappartementen gebouwd: slim ontworpen, duurzaam en met aandacht voor levenskwaliteit. De visie van het woonproject wordt volledig doorgetrokken in het nieuwe gedeelte.

De ruimtes zijn slim ingedeeld en elk appartement heeft een zonnig terras met zicht op de Chocoladefabriek en het kasteel aan de overkant. Dankzij onder andere de warmtepompen, vloerverwarming (met optie koelen) en de zonnepanelen ben je verzekerd van een laag energieverbruik. Je kan kiezen tussen 1 of 2 slaapkamers. Een lift is aanwezig en alles is rolstoeltoegankelijk.

De nieuwbouwappartementen dragen allemaal het BEN-label. Dit betekent dat ze bijna-energieneutraal zijn. Er wordt zo weinig mogelijk energie verbruikt en er wordt hernieuwbare energie geproduceerd. Een goed geïsoleerde buitenkant en een vooruitstrevende technische installatie binnenin verzekeren je een laag verbruik en dus energiezuinig wonen. Omdat het E-peil < 30, moet de nieuwe eigenaar gedurende 5 jaar slechts de helft van het kadastraal inkomen betalen. 

Appartement 5.2: Appartement op verdiep 5
Ruim appartement van 90m². De indeling is als volgt: Inkomhal met apart toilet en vestiaireruimte, leefruimte met open keuken, berging, twee slaapkamers, een badkamer met ruimte voor een inloopdouche en een dubbele lavabo. Het appartement beschikt over een zeer ruim terras van 15m² met zicht op de tuin en het kasteel. De geadverteerde prijs is exclusief kosten (Registratie en BTW) een autostaanplaats en een optionele kelderberging.

De nieuwbouwappartementen passen volledig in het ontwerp en de filosofie van het huidige woonproject. De combinatie van restauratie en nieuwbouw versterkt op alle vlakken de dynamiek van het totale project. Elke bewoner kan genieten van een groene en open omgeving. De gedeelde tuin met moestuin is een plek van ontmoeting en ontspanning.

Via het fietspad achter de Chocoladefabriek sta je meteen midden in de natuur. Bovendien is het een zeer centrale ligging en woon je op 10 minuten rijden van de E313 en heb je via de E40 een vlotte verbinding naar Leuven en Brussel.
Neem snel contact met ons op voor de volledige uitleg van het project. info@jansenrealestate.be of 011/39 90 50
Maakt deel uit van: De Chocoladefabriek

Details van het pand

Financieel

Prijs
€ 246.357
Onder BTW stelsel
Ja
Referentie
4405584

Algemeen

Verdieping
5
Terras 1
15 m²

Afmetingen

Bewoonbare oppervlakte
90 m²

Ligging

Terbeschikkingstelling
Bij oplevering

Energie

Type verwarming
Vloerverwarming

Ruimtelijke ordening

Bestemming
Woongebied
Bouwvergunning
Ja
Dagvaarding
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Voorkooprecht
Nee

Heeft u vragen?